Vlada SPASAVA klupski VATERPOLO, zahvaljujući predsedniku

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Vlada SPASAVA klupski VATERPOLO, zahvaljujući predsedniku

  Vlada Srbije pomagaće finansijski vaterpolo klubove, rezultat je sastanka između predsednika Vaterpolo saveza Srbije Viktora Jelenića i predsednika Aleksandra Vučića.

  “Imali smo sjajan sastanak i predsednik je razumeo u kakvom su položaju klubovi. Kako su oni svojim kvalitetnim radom garant budućih uspeha reprezentacije prihvatio je odmah naš predlog da država pomogne rad klubova”, rekao je Jelenić.

  Novčana sredstva će dobiti 23 muška kluba, učesnici Regionalne lige, Prve i Prve B lige, kao i šest ženskih klubova.

  “Da ne bude zabune tačno će se znati na šta se sredstva odnose. Klubovi će potpisati ugovor sa savezom, pravdaće sredstva koja će biti namenska, za igrače, trenere, putovanja… Neće biti bacanja u bunar i Savez i ja kao predsednik smo garant namenskog trošenja sredstava.”

  Svaki klub će dobiti deo sredstava u zavisnosti od ranga takmičenja. Davaće se u četiri rate i klubovi će biti dužni da posle svake opravdaju potrošeni novac. Takođe deo novca će ostati i za akcije saveza, kazao je Jelenić.

  Prošle godine, posle osvajanja Evropskog prvenstva, Vlada Srbije pomogla je da se Savez reši velikog duga.

  Jelenić je dodao i da će u Beogradu biti izgrađen novi bazen za potrebe reprezentacije.

  Izvor: Beta

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Komentari

  • Mučenik

   DA LI IMA MER(K)U? Bez odluke građana niti organa ΛV samovoljno0 i po svom najslobodnijeg nahođenju deli novca kome hoće i po svojim slobodoumnim kriterijumima. Ovo liči da je on Ustav, zakon, država, policija, sudstvo, vojska, akademija(?) i svega što postoji u Srbiji. Zemlju je zadužio za više od deset milijarde evra i ide dalje u zaduživanju. Gospodo, manji je greh što će ΛV pomagati naše vaterpoliste, no što je poklonio tri miliona evra Klintonovima u predizbornoj kampanji, prešao se, pa ne možemo dovesti Trampa kao gosta, zatim ulaganje u Notr Dam milion evra za sanaciju, a francuzi ni dinara nisu dali za obnovu našeg Hilandara. Ima se može se, oteto od penzionera!

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE