Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Visa Business kartice – novi svet pogodnosti za MALI BIZNIS

  Mali i srednji biznisi su kičma svake ekonomije, a od početka pandemije koronavirusa izloženi su dodatnim rizicima i svaki dan za njih predstavlja novi izazov u poslovanju.

  Pandemija je otvorila mnoga nova pitanja i neizvesnosti za brojna mala i srednja preduzeća i svaka pomoć im je dragocena da bi opstali. Neki od njih su bili prinuđeni da promene delatnost i oblast rada, a i za to su svakako neophodna dodatna sredstva.

  Imajući sve to u vidu, od velike pomoći malom biznisu bila bi im podrška u vidu objedinjene ponude koja bi im omogućila edukaciju, ali i različite pogodnosti za lakše korišćenje platnih, administrativnih i usluga osiguranja, pa čak i advokatskih, marketinških i usluga štampe po povoljnijim uslovima.

  Kompanija Visa pripremila je upravo jedan takav set pogodnosti koje će vlasnicima malih preduzeća pružiti neophodnu asistenciju za efikasno pokretanje biznisa i unapređenje poslovanja.

  Visa Business kartice nude niz pogodnosti vlasnicima malih i srednjih preduzeća u olakšavanju poslovanja i fleksibilnom upravljanju finansijama.

  Kompanija Visa je korisnicima ovih kartica besplatno omogućila Visa konsijerž uslugu sa čet bot podrškom koja pruža asistenciju korisnicima, vlasnicima malih biznisa, u obavljanju svakodnevnih zadataka u vidu virtuelnog asistenta, a i olakšava informisanje o svim specijalnim ponudama koje im omogućavaju njihove Visa business kartice.

  Neke od ponuda koje ističemo su:

  Generali Osiguranje Srbija omogućilo je vlasnicima malih i srednjih preduzeća popust do 20 odsto za imovinsko osiguranje i do 15 odsto za zdravstveno osiguranje.

  Advokatska kancelarija Jovane Petković Branisavljević koju čini tim advokata, prevodilaca i sudskih tumača omogućili su vlasnicima malih i srednjih preduzeća jedan besplatni savet u formi pisanog odgovora i specijalnih 20 odsto popusta na sve usluge kancelarije.

  Sajtovi Limundo.com i Kupindo.com koji predstavljaju jedne od najpopularnijih platformi za onlajn prodaju u Srbiji nude specijalan popust od 40 odsto na obračun provizija za prodaju i promociju na LimundoGrad platformama.

  Tu su i SIS kartice gde korisnici Visa business kartica mogu ostvariti 15 odsto popusta za proces izrade poklon kartica i kartica lojalnosti.

  Partneri AllSecure, Tenfore, ChipCard takođe obezbeđuju brojne pogodnosti prilikom početka naplate usluga onlajn i pokretanja veb prodavnica.

  Takođe, na Platformi za podršku malom biznisu možete saznati više i o pogodnostima za oglašavanje preko Google Ads platforme uz povraćaj vrednosti do 100 dolara, o popustima na DocuSign, Axdraft, Office 365 business i Dropbox platformama, i brojne druge.

  Platforma za podršku malom biznisu

  Još početkom jula prošle godine Visa je lansirala kampanju #PodržimoLokalno sa namerom da malim i srednjim porodičnim i lokalnim biznisima pomogne u ovim neizvesnim vremenima. Platforma za podršku malim biznisima pokrenuta je u Srbiji kao deo globalne inicijative #WhereYouShopMatters kompanije Visa.

  Više detalja može se naći na https://rs.visa.com/run-your-business/small-business-tools/small-business-hub.html

  Kratki podsetnik šta je još Visa već omogućila preduzetnicima

  Inače, kompanija Visa je u saradnji sa svojim partnerima ICT Hub u toku prethodnog perioda organizovala edukativne radionice i specijalne kurseve za više od 100 malih i srednjih preduzeća. Takođe, u saradnji sa Banca Intesa i Raiffeisen Bankom je pokrenula konkurse za besplatno kreiranje veb prodavnica za više od 100 malih preduzeća. U saradnji sa EXIT fondacijom je pokrenula i platformu Velika bina za male biznise, gde je malim biznisima, koji postanu deo platforme, omogućila besplatnu promociju, akviziciju novih kupaca, kao i druge pogodnosti i podršku.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE