Video spot koji je otopio srca: Emmezetina kampanja „Veruj u novogodišnju čaroliju“

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Video spot koji je otopio srca: Emmezetina kampanja „Veruj u novogodišnju čaroliju“

  Emmezeta je za Novu godinu i Božić pripremila drugačiju priču. Video spot koji prati novogodišnju kampanju pod nazivom „Veruj u novogodišnju čaroliju“ je emotivna i topla priča o dečaku koji spoznaje suštinu novogodišnjih i božićnih praznika, a to je dobrota ljudskog srca, koja naizgled obične stvari pretvara u čarobne.

  Pogledajte ceo video spot:

  Dirnut životom jednog beskućnika, dečak se nalazi pred izazovom kako da mu pomogne da bi i on uživao u toplom domu. Dečak pronalazi tajni prolaz koji iz hladne zime vodi u topli dom – u Emmezetu. Ovde dovodi beskućnika kome pokušava da približi osećaj doma, topao krevet i noć na sigurnom.

  Ali, dečaka očekuje iznenađenje – beskućnik se pojavljuje u liku Deda Mraza! Nasmejani Deda Mraz pruža dečaku novogodišnju čaroliju u vidu novog medvedića koga je dečak na počeku video spota držao u naručju pocepanog, sa zakrpama.

  Uz slogan „Veruj u novogodišnju čaroliju“, Emmezeta poručuje: „Čarobne stvari nisu uvek čarobne, na prvi pogled… Ponekad su i nevidljive. Samo iskrena dobrota od srca, takve stvari pretvara u čarobne. I zato… Veruj u novogodišnju čaroliju!“

  Nova Emmezetina kampanja je lansirana putem društvenih mreža, a prikazuje se i na televiziji, a prati je velika nagradna igra čiji fond nagrada je čak 570.000 dinara.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE