Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  VIDEO: Poruka Mićka Ljubičića Beogrđanima pred izbore

  Dragoljub Ljubičić Mićko je građanima Srbije u idućoj godini, ironično, poželeo što više izbora – da svojim izlaskom ne utiču ni na šta. Gostujući na televiziji N1, naveo je da srpskim partijama ne treba članstvo, samo lideri, i da nam treba SES – Srpska egoistička stranka.

  „Beograd je ozbiljna firma, ako pričamo kroz interese, finansije, politički uticaj. Nije ni čudo kad kažu da je gradonačelnik Beograda druga ličnost po snazi u Republici, posle premijera“, naveo je, dodajući da nije čudo što se ozbiljno priprema za te izbore. Daje lošu ocenu aktuelnoj gradskoj vlasti i pita zašto se neka gradilišta ne rade noću, već danju od 9h do 17h, i kaže da je to čist „maltretman“. Gradska vlast ne sme da maltretira građane.

  Upitan da li ima nešto pozitivno da kaže, rekao je da – kada nas prođe ta nervoza, ako se te ulice završe – bude bolje, ali nekad i lošije. „Ulica Vojvode Stepe, s obzirom na to da je rađena godinu dana, treba da dobije neku Nobelobu nagradu za bulevar, a onda pukne cev… Kako može da pukne cev u ulici koja je završena juče“, pita.

  Opozicija se, ocenjuje, nije nešto pokazala. Ne mogu da se dogovore kao ljudi, ne može da bude platforma samo oboriti vlast, dodaje.

  Na pitanje da da ocenu o predstavnicima opozicije, rekao je da bivšeg gradonačelnika Dragana Đilasa zna 25 godina, dok su radili u Indeksu 202. „Znam ga od pretpolitičkog vremena, znam koliko je inženjer, menadžer… Znam ga dobro, znam koliko je sposoban i determinisan“, dodao je.

  Osvrnuo se i na predsednika opštine Novi Beograd. „Šapić, po mom mišljenju, radi dosta dobar posao na Novom Beogradu, znam koliko ga poštuju građani i nije kandidat za zanemarivanje“, naveo je.

  Na pitanje o Čedomiru Jovanoviću, kratko je odgovorio: „Možemo da preskočimo?“

  Upitan o budućoj kandidatkinji Nove stranke za čelnicu Beograda Vesni Rakić Vodinelić, rekao je da ako hoćemo da pravo zavlada, ona treba da bude u timu. Smatra da jedan treba da bude menadžer, ali da je važniji tim u Beogradu.

  Govoreći o srpskim partijama, kaže da se pokazuje da članstvo nije bitno. „Ja bih uveo da samo imate lidera i to je to“.

  Na pitanje da li su u našoj državi političke stranke nasledne, rekao je da mogu da budu, ako se prezivate Krkobabić.

  Ja mislim da su to stranke fiksnih lidera, i gotovo uvek, kad neko ode iz neke stranke, otišao je da bi svoju stranku ostvario, primećuje gost N1. Ima i ideju kakva je stranka neophodna i u potpunosti odgovara političkom miljeu Srbije: „SES – Srpska egoistička stranka da se osnuje, to bi bilo najpoštenije, da se takmiče u veličini ega“.

   

  Izvor: N1

  Foto: Screenshot N1

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE