VIDEO DANA: Vulin odbio poklon (i to kakav) od urednika KRIK

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  VIDEO DANA: Vulin odbio poklon (i to kakav) od urednika KRIK

  Urednik KRIK Stevan Dojčinović pokušao je da ministru odbrane Aleksandru Vulinu “pokloni” majicu sa natpisom “tetka iz Kanade”, međutim Vulin je odbio ovaj “poklon”.

  Nakom tribine na Medija marketu koji se održava u okviru Sajma knjige, Dojčinović je prišao Vulinu, ali ubrzo kad je shvatio o kakvom poklonu se radi, ministar vojni se jednostavno “zahvalio”.

  Za serijal priča o “tetki iz Kanade” prošle godine KRIK je dobio nagradu koju dodeljuju Nezavisno udruženje novinara Srbije i Ambasada Sjedinjenih Američkih Država.

  Izvor: Danas

  Foto: screenshot

  What's your reaction?

  Komentari

  • Dr Miggyy

   Hteli da nasamare Volina sa poklonom majice sa natpisom "tetka iz Kanade". U svakom slučaju, on nije smeo da primi takvog ništavnog poklona, uvredio bi ženinu tetku u Kanadi, a njen poklon je iznosio 205 hiljade evra za superluksuzan stan. Ovaj put je iskuliran izraz "poklonu se u zube ne gleda".

  • JOVANA

   JOŠ JEDAN DOKAZ DA MINISTAR NEMA OSNOVNU KULTURU DA PRIMI POKLON KOJI MU JE PONUĐEN NA JAVNOM SKUPU ZVANIČNO PRED MEDIJIMA, ILI AKO VEĆ NEĆE DA GA PRIMI, IZ OPRAVDANIH RAZLOGA?!!!, DA TO OBJASNI (ZABRANOM PRIMANJA POKLONA U FUNKCIJI MINISTRA ILI PRIVATNO ZABRANOM OD TETKE, MAMA MIRE ILI SLOBE).....OVAKO POTVRĐUJE JOŠ JEDNOM DA NEMA ČISTE RAČUNE KADA JE U PITANJU AFERA OKO STANA KOJI JE DOBIO OD TETKE IZ KANADE?!!!!KO JE KOGA NASAMARIO, BOLI GA UVO ON JE LEGENDA JER OPSTAJE U POLITICI VEĆ VIŠE OD DVE DECENIJE....

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE