Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Vesić priznao: Deonica autoputa Mira rađena u poluprofilu, ostale će biti u punom profilu

  Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je da je deonica od 5,5 kilometara na autoputu Niš-Merdare, koja je otvorena pre dva dana, „rađena u poluprofilu“, koji podrazumeva da se „gradi samo jedna traka“.

  Vesić je za televiziju B92 rekao da je puštena u saobraćaj prva faza tog autoputa, od četiri faze sa ukupno 32 kilometra, a da će „ostale faze biti građene u punom profilu autoputa“.

  Dodao je da će se na prvoj deonici tog autoputa, „Merošina-Merošina 1“, koja je za saobraćaj otvorena u sredu, „naknadno graditi puni profil“.

  „To je direktna veza Srbije sa lukom Drač i to će biti jedan od naših najprometnijih autoputeva. Ovo je dobar početak ali će još godinama trajati gradnja“, kazao je Vesić.

  Goran Vesić, kompanije

  Dan nakon što je deonica kod Merošine otvorena za saobraćaj, Stranka slobode i pravde (SSP) je saopštila da će „podneti krivičnu prijavu protiv nepoznatog počinioca zbog krađe 5,5 kilometara ‘Auto-puta Mira'“, kako ga je nazvao predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

  SSP je u saopštenju medijima navela da „autoput ima najmanje dve odvojene saobraćajne trake i vozila se kreću u dva smera, odvojena ostrvom u sredini“, a da su aktivisti te stranke utvrdili da na tih 5,5 kilometara autoputa „nedostaje cela jedna saobraćajna traka“.

  Izvor: Beta

  Foto: Beta, screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE