Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Vesić preslaže kocke na Trgu Republike

  Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je danas da će granitne kocke na kolovozu oko Trga Republike u Beogradu, na koje su se građani žalili zbog neravnina, biti presložene.

  Kako je Vesić kazao, preslaganje kocki će biti rađeno o trošku firme „Strabag“, koja je izvođač radova na Trgu Repbulike, a za realizaciju izvođač je dobio izmedju 35 i 40 dana.

  „Dobili smo žalbe udruženja biciklista, udruženja motociklista žalili su se na neravnine na kolovozu oko Trga. Danas sam otišao da proverim te primedbe i utvrđeno je da projektanti nisu razmišljali da postoji neko osim automobilista“, kazao je Vesić tokom gostovanja na televiziji „Pink“.

  On je dodao da će preslaganje biti vršeno tokom noći te da zaustavljanja saobraćaja neće biti.

  Foto: BIZLife

  Izvor: Beta

  Foto: Beta, Miloš Miškov, BIZLife

  What's your reaction?

  Komentari

  • Dr Miggyy

   NEKA NAS ČUVA OD OVIH EKSPERATA SVEVIŠNJI, NEMA DRUGI! Došlo neko novo vreme, kada se stručnost ne poštuje, nego kriminal, nestručnost, naivnost, plagijati, kupljenih i podkupljenih diploma. Zbog toga bruka na Trgu republike, treba da se preokrenu pločice, jer je bila na vidiku neravna strana. Pitam se, šta je radio projektant, nadzorni organ, do nekle i izvođač ukoliko je poštovao projekat. Vesić je 31. avgusta pustio Trg u upotrebu, ali nije grmeo, a za dve nedelje počinje rekonstrukcija i Vesić grmeo kao Sv. Ilija gromovnik. Ovo je bruka za Beograd, za građevinsku struku, a za politiku ukoliko se mešala u stručnim poslovima, mada političari su najškolovaniji za kriminal, laži i hvalisanja, a pogotovu oni sa plagijatima od doktorata, i sumnjivih diploma. Ono što se desilo u Grdeličkoj klisuri, ovo na Trgu, kako će preživeti Vučić, jer samo on stručno i vredno radi, ama baš sve moguće i nemoguće poslove. Takav je, jednom se rađa on. Dosta u građevini je napredovala i ministarka Mihajlović, mada je ona druge struke. Jedino kod nas su na ceni i uvažavani laici i neznalice, a galame iz sva usta. Predlažem da neravna kaldrma ostane jer će se osvestiti pijani građani kako da se ponašaju a da ne padnu, nateraće ih kaldrma da savladaju gravitaciju zemljine teže i tako će ići uspravno napred, po malo krivudavo, al’ neće pasti.

  • jasna

   "Ko je šupalj i sam zveči". Dovoljno za vlast, a za narod večna lakomislenost, poltronstvo i trpeljivost.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE