Veš mašine koje su pravi hit među potrošačima! Evo i zašto

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Veš mašine koje su pravi hit među potrošačima! Evo i zašto

  Da li ste znali da pranje odeće negativno utiče na okolinu i to na više načina? Recimo, jedni od najvećih zagađivača voda su nekvalitetni deterdženti, omekšivači i prašak za veš, a pranjem se troši velika količina energije čime se stvara emisija štetnih gasova. Ipak, zahvaljujući razvoju tehnologije i naporima da se ovakvim problemima stane na put, kreirane su veš mašine bez negativnog uticaja na prirodu. Pravi šampioni u uštedi energije. Takva je upravo Gorenje WaveActive linija – veš mašine koje štede energiju i količinu vode po ciklusu i koriste maksimalnu brzinu centrifuge. Takođe, zahvaljujući svojim funkcijama vaši mesečni računi će biti znatno niži.

  veš mašine, Gorenje

  veš mašine, Gorenje

  Više nego ikad pre, danas energetska efikasnost predstavlja jedan od presudnih faktora kod kupaca prilikom odabira kućnih aparata. Dakle, pored kapaciteta opterećenja i posebnih karakteristika, na konačnu odluku o kupovini mašine uticaće i to kako ona deluje na ekosistem. U prilog tome govori podatak da je u poslednjih nekoliko godina broj Google pretraga o ovakvim uređajima porastao za čak 71 odsto. Treba znati da je zahvaljujući oznakama Evropske Unije potrošačima olakšan proces kupovine. Sada je na aparatima jasno naznačeno kolika je njegova energetska efikasnost.

  Veš mašine Gorenje WaveActive imaju dugi životni vek

  Pored toga što štedi energiju i količinu vode koju koristi, nova linija Gorenje WaveActive veš mašina ima i dugi životni vek. Tome doprinosi inovativni PowerDrive motor koji štedi energiju u svakom ciklusu pranja. Tu je i GreenGuide indikator koji pruža jednostavan pregled o tome koliko je energetski efikasan program koji se koristi, a pomaže i u smanjenju potrošnje vode i energije. Čak i kada joj se završi životni vek, mašina ne šteti prirodi jer se čak 95 odsto nje može reciklirati.

  PowerDrive motor

  PowerDrive motor

  Zahvaljujući DoseAid funkciji, možete odrediti optimalnu dozu deterdženta, bez obzira na količinu veša koja je stavljena na pranje. To znači da ovaj proces obavljate na najekonomičniji i najzdraviji način. Ukoliko vi ili neko iz vaše porodice ima osetljivu kožu, Gorenje WaveActive mašine imaju i AllergyCare program. On koristi višu temperaturu i dodatna ispiranja koja efikasno otklanjaju sve tragove alergena sa tkanina.

  dozer za veš mašine

  dozer za veš mašine

  Kada je reč o održivom pranju, ono se ne odnosi samo na uštedu energije i drugih resursa. Važno je i to kako se brinemo o odeći. Prateći predložene programe o pravilnom pranju i uputstva o upotrebi deterdženta, vašoj odeći, ali i veš mašini, rok trajanja će biti produžen.

  odeća za bebe

  odeća za bebe

  Izvor: BIZLife

  Foto: Gorenje

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE