Veliki humanitarni bazar "SEVENTIES DISCO" - British International School

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Veliki humanitarni bazar “SEVENTIES DISCO” – British International School

  U predivnom dvorištu i zgradi osnovne škole koja se nalazi na adresi Užička 7a u Beogradu, BRITISH INTERNATIONAL SCHOOL organizuje u subotu, 19. maja 2018. od 10:30 do 15:30 časova, izuzetno zanimljiv i posećen humanitarni bazar pod nazivom “SEVENTIES DISCO”.

  Ove godine bazar je tematski posvećen disko muzici i disko stilu sedamdesetih godina.

  Kao i prethodnih 15 godina, koliko je duga tradicija bazara, prikupljena sredstva biće usmerena za pomoć onima kojima je to najpotrebnije. Ove godine sredstva će biti donirana Dečijoj bolnici u Tiršovoj, Beograd, Odeljenju za hematologiju i onkologiju.

  Veliki broj ambasada i kompanija već dugi niz godina učestvuje i podržava dobrotvorni rad škole, doprinoseći tako ne samo rešavanju konkretnih problema u lokalnoj zajednici, već pomažući školi u procesu učenja i podizanja svesti učenika o značaju humanitarnog rada.

  Posetioci će imati priliku da kupovinom kupona učestvuju u nagradnom izvlačenju i osvoje dragocene nagrade. Pored ostalog, to će biti vaučeri donirani od strane raznih prestižnih hotela, restorana i kompanija… Izuzetno zanimljiv scenski program, štandovi za hranu, aktivnosti i igre za decu i još mnogo toga, biće sjajna prilika za posetioce da uživaju u predivnom ambijentu BRITISH INTERNATIONAL SCHOOL, Užička 7a u Beogradu.

  Ulaz je besplatan.

  Za dodatne informacije: info@bis.edu.rs ili 011-3066-096.

  British Internacional School – EDUCATION FOR SUCCESS

  INFORMACIJE ZA UPIS: http://www.british-int-school.org.uk/taking-enrolments/

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE