Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Vaš idealan partner za zimske sportove

  Čim padne temperatura, a sa njom i prvi sneg, ljubitelji zime i zimskih sportova traže prvu priliku da odu na planinu, u neko zimsko odmaralište, ili skijalište. Glavnu razonodu predstavljaju skijanje, vožnja snowboard-a ili šetnja po prijatnom planinskom vazduhu. Ako ste ljubitelj zimskih sportova, vaš idealan partner je definitivno HONOR GS Pro pametni sat. HONOR je svojim korisnicima GS Pro pametnog sata, pored bezbroj opcija, omogućio i tri sjajne opcije kada su u pitanju zimski sportovi. Višestruki režimi za skijanje prate širok opseg detaljnih podataka, koliko ste napretka postigli i gde će vam možda biti potrebno poboljšanje.

  Prvu od tri opcije možete naći pod nazivom „skiing“ (skijanje), gde se podrazumeva da skijate sa obe skije pravilno nameštene, po skijaškoj stazi. Kada uključite ovu opciju ona vam meri puls, odnosno rad srca, kao i broj spustova koje načitine taj dan. Takođe imate mogućnost da svoje rezultate proverite za samo jedan spust ili sveukupne spustove taj dan. Ono što se u toku svakog vašeg spusta meri je njegovo trajanje, udaljenost koju ste prešli, maskimalna brzina koju ste razvili i najveći nagib. Rezultati sveukupnih spustova za taj dan vam takođe očitavaju broj utrošenih kalorija.

  Sledeća je opcija za snowboard, koja takođe podrazumeva da pravilno namestite i koristite svoj snowboard. I ovaj režim nudi merenje pulsa, trajanje svakog spusta, udaljenost koju prelazite, koja je maksimalna brzina koju ste uspeli da razvijete, kao i najveći nagib. Rezultati sveukupnih spustova za taj dan vam očitavaju broj utrošenih kalorija.

  Treća, možda i najzanimljivija opcija koju nudi GS Pro pametni sat je „cross country skiing“ – proizvoljno skijanje van skijaške staze. Pored merenja otkucaja srca, količine utrošenih kalorija, trajanja skijanja i rastojanja koje ste prešli, ova opcija meri brzinu – prosečnu brzinu, ali i tempo. U ovom režimu rada možete dobiti podatke i o vertikalnom rastojanju, odnosno zbir ukupne razdaljine koju ste prelazili uzbrdo, nizbrdo, kao i ukupnu visinu koju ste dostigli.

  Skijanje se smatra jednim od najzdravijih sportova, ali predstavlja i sjajnu zabavu. Kroz skijanje spajate lepo i korisno, odnosno čist, svež planinski vazduh, rekreaciju i zabavu. Idealan saputnik u ovom neverovatnom sportu je GS Pro pametni sat, sa pregršt korisnih opcija i mogućnosti.

  Kako je sezona zimovanja i skijanja uveliko počela, pravo je vreme da se odlučite za kupovinu ovog pametnog sata, ali i modela Watch ES, kao i Magic Watch 2, jer ćete uz njih dobiti HONOR Band 5 pametnu narukvicu. Akcija traje od u periodu od 25. do 31. januara u Gigatron prodavnicama.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE