Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  URNEBESAN VIDEO oca koji pomaže detetu da prati ONLAJN NASTAVU (VIDEO)

  Epidemija koronavirusa potpuno je promenila živote i ustaljene navike svih nas, a ni školarci nikako nisu izuzetak.

  I dok se mnogi navikavaju na rad od kuće, učenici nisu imali priliku ni na šta da se naviknu, jer su čas pratili nastavu od kuće, čas su išli u školu.

  Prelazak na onlajn nastavu uzrokovao je mnoštvo problema i deci i roditeljima, koji ne mogu da se snađu u moru različitih zahteva nastavnika, koji nisu obučeni za ovakav vid nastave.

  A za one koji ne znaju iz prve ruke sa čime se bore, jedan roditelj pokušao je da dočara u (tragi)komičnom video snimku.

  „Halo, hej, ljubavi, srce tatino. Hajde, ustani, ljubavi, četiri i petnaest je. Hajde da stignemo sve danas za ovo onlajn. Hajde, znam da si umoran, ali moramo. Hajde, polako, tata je celu noć bio budan i uspeo sam nekako da provalim, pa sad slušaj tatu da ti ispriča kako će da ti šalju onlajn materijale, pa ti to polako danas da izvedeš. Je l’ važi?

  Slušaj ovako, znači, engleski, ona će da šalje materijale SMS porukom. I to kad završiš slikaš i čuvaš na računaru u folderu i kad ti ona traži, ti imaš 15 minuta rok da joj vratiš. Jeste, ljubavi. Geografija, to će da ti šalje Viberom materijale. Vraćaš isto na Viber, ali ne na taj broj, nego na broj njenog muža, pošto on ima veću memoriju, bolji telefon, pa će više da joj stigne. Biologiju, to pratiš preko RTS Planete. Matematiku, to pratiš preko Zum aplikacije, ne u neko određeno vreme, nego kad nastavnica može. Tako je, javiće vam ona. Muzičko, materijal ćeš da dobiješ preko mejla. Slikaš i vraćaš odmah, ali mejl se dobija noću, zato što nastavnici tako odgovara. Tu ćemo da angažujemo babu, da ona bude budna celu noć, ništa ne brini, to smo za muzičko rešili…

  Da znaš samo, ispisali smo te sa fudbala i ručak smo ti izbacili. Ostali su ti doručak i večera, ali ćemo to malo obilnije. I mama i ja ćemo se razvesti, baka će živeti sa mamom, a ti sa mnom da bi mogli sve to da stignemo. Biće to sve super, ma to sve za našu decu. Ljubi te tata puno, hajde, ćao!“

  Ceo video pogledajte u nastavku:

  Izvor: BIZLife

  Foto: screenshot

  What's your reaction?

  Komentari

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE