Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Uredite samo vaš kutak za opuštanje i razonodu

  Važan deo svakog dnevnog boravka svakako je prostor oko televizora ili ekrana, pogotovo što posle radnog dana svima prija da se prepuste čarima doma i odabiru kvalitetnog televizijskog programa. Iz tog razloga, posvetite pažnju uređenju ovog kutka, koji će vam dobro doći za svakodnevno opuštanje i razonodu.

  Televizor ima primarnu funkciju u ovom ambijentu, ali trudite se da izbegnete da on postane centralna tačka na račun ostatka prostora. Ekrani su tanki i zauzimaju malo mesta, tako da njihova praktičnost dozvoljava da se televizor postavi bilo gde, a jedan od saveta je da bude u visini očiju onih koji sede. Ako prostor zahteva da se nalazi više na zidu, treba da bude nagnut, tako da i dalje bude u visini očiju.

  TV police doprinose estetici prostora

  Ukoliko se odlučite da televizor smestite na TV policu, važno je da to bude polica koja je duža od dužine televizora i koja može da sakrije svu opremu koja ide uz njega. Jedna od polica koja se prilagođava velikom broju dimenzija televizora jeste TV polica ALMEIDA 180, a odličan izbor je i TV polica CORDOBA. Obe police imaju dovoljno velike površine, tako da mogu poslužiti i za postavljanje dekoracije i odlaganje sitnica.

  Ukoliko u dnevnoj sobi imate mnogo prirodne svetlosti, to može da oteža postavljanje televizora, a kako biste sprečili odsjaj sunca, najbolje i najjednostavnije rešenje je da postavite neprozirne zavese.

  Regali kao površina za dekoraciju

  Odabirom regala, poput regala RUBI, skrenućete pažnju sa televizora i istaći neke druge detalje dnevnog boravka, a on takođe može poslužiti za skladištenje medijske i audio-vizuelne opreme i drugih sitnica. Ako na njega postavite i biljke kao poseban detalj, unećete toplinu u ambijent, nasuprot tehnologiji koja odaje hladan izgled.

  Zidne police su spoj lepog i korisnog

  Jedan od najčešćih problema prilikom uređivanja TV kutka jeste postavljanje velikog, crnog ekrana na sredinu najbolje tačke u prostoriji, ali uz stručne savete i ovo se može rešiti. Dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu da televizor postavite na već pomenutu TV policu CORDOBA, u svetlom i toplom drvo dekoru, okružite je slikama, fotografijama i zidnim policama, poput zidne police LAZIO ZP i tako napravite galerijski zid koji će biti spoj lepog i korisnog.

  Uređenje dnevnog boravka i kutka za opuštanje biće sigurno proces u kome ćete uživati, a ambijent  će biti osvežen, odisaće novom toplinom, dok će porodična i okupljanja sa prijateljima biti još češća i zanimljivija.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Forma Ideale

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE