Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Upoznajte bajkovite Sneguročke na NIS-ovim benzinskim stanicama

  Zahvaljujući Naftnoj industriji Srbije, naši vozači će pred ovu Novu godinu imati priliku da prvi put upoznaju Sneguročke, unuke deda mraza koje su, prema ruskim legendama, devojke od snega.

  Upoznajte devojku od snega i postanite član broj 1 programa lojalnosti za vozače

  Da li ste znali da Deda Mraz ima unuku? Njeno ime je Sneguročka, a prema ruskim legendama ona je devojka napravljena od snega. O Sneguročki postoje brojne priče i bajke, a u modernom ruskom folkloru neizostavni je element zimske čarolije.

  Tako ona, tokom prazničnog perioda, odevena u plavu haljinu, plave kose sa ukrasom na glavi, pravi društvo Deda Mrazu i pomaže mu da u novogodišnjoj noći odnese poklone svoj dobroj deci. Ove godine, Sneguročke obilaze i Srbiju sa ciljem da obraduju odgovorne vozače.

  Naime, karavan Sneguročki prvo će svratiti na GAZPROM benzinsku stanicu „Velika Plana“, na auto-putu Beograd-Niš. Sneguročke će danas na ovom maloprodajnom objektu NIS dočekati posetioce, koji će imati priliku da se kroz druženje sa vernim pomoćnicama Deda Mraza upoznaju sa benefitima onlajn programa „Sa nama na putu“ i saznaju na koji način mogu da uz svega nekoliko klikova uštede i do 5,50 dinara po litru prilikom kupovine goriva na NIS benzinskim stanicama.

  Tom prilikom, svi koji posete benzinsku stanicu dobiće simboličan poklon dobrodošlice u najveći program lojalnosti u Srbiji.

  Ukoliko propustite susret sa Deda Mrazovim unukama na GAZPROM benzinskoj stanici kod Velike Plane, možete ih sresti na nekoj od narednih lokacija koje će obići tokom novogodišnjeg karavana:

  – GAZPROM benzinska stanica „Novi Sad 16“, na izlasku iz Novog Sada, na auto-putu Novi Sad- Beograd, u nedelju, 26. decembra
  – GAZPROM benzinska stanica „Krnješevci“, na auto-putu Beograd-Šid, u ponedeljak, 27. decembra
  – GAZPROM benzinska stanica „Novi Beograd“ (čuvena Dejtonka), u utorak, 28. decembra
  – GAZPROM benzinska stanica kod Starih Banovaca, na auto-putu Beograd – Novi Sad, u sredu, 29. decembra.

  Upoznajte bajkovite Sneguročke, postanite onlajn član „Sa nama na putu“ i dozvolite da vas novogodišnja bajka „poveze“ u 2022. godinu.

  Izvor: BIZLife

  Foto: NIS

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE