UNIQA – zvanično osiguranje filma “Leto kada sam naučila da letim“

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  UNIQA – zvanično osiguranje filma “Leto kada sam naučila da letim“

  U želji da pomogne realizaciju regionalnog filmskog projekta, UNIQA podržala snimanje bioskopskog hita Leto kada sam naučila da letim.

  Za sreću i uspeh nisu potrebni samo trud i znanje, već i nešto više. Nešto što će nam dati krila i podstaći nas da se odvojimo od tla i poletimo. U neka nova iskustva, predele i mogućnosti. Sigurno. Ali, to nije sve. Potrebna je i mala doza podrške u vidu povoljnih uslova. Taj idealan vetar u leđa koji će nas uputiti u pravom smeru. Nešto poput UNIQA osiguranja koja je našoj kinematografiji dala jedna takva krila koja su nas vratila u predele detinjstva, među pomešane mirise mora i borova, u sigurnu morsku luku, uživajući uz film “Leto kada sam naučila da letim”.

  Da li ste nekad razmišljali o problemima sa kojima se susreću filmski stvaraoci?

  Usled velikog broja ljudi koji učestvuju u jednom filmskom projektu, teškoće i rizici su sastavni deo tog posla. Zato je uloga sigurnog partnera u sedmoj umetnosti od suštinskog značaja za njen plodan i kontinuiran razvoj.

  U želji da, uprkos brojnim izazovima, pomogne realizaciju regionalnog filmskog projekta, UNIQA je podržala snimanje aktuelnog bioskopskog hita “Leto kada sam naučila da letim”. Ova renomirana osiguravajuća kuća je zvanično podržala filmski projekat koji je rađen u koprodukciji Srbije, Hrvatske, Bugarske i Slovačke.

  UNIQA Leto kada sam naučila da letim

  Obezbedivši putno osiguranje sa COVID pokrićem celoj filmskoj ekipi, njihovu zdravstvenu zaštitu i negu u slučaju iznenadne bolesti ili nezgode tokom dvomesečnog snimanja na Hvaru, UNIQA je još jednom potvrdila da kultura predstavlja jedan od prioritetnih strateških pravaca odgovornog poslovanja ove kompanije.

  UNIQA osigurala i svu tehničku opremu na projektu

  I pored mnogih ograničenja i rizika, dodatno istaknutim usled epidemiološke situacije, UNIQA je, pored brige o ljudima, osigurala i svu tehničku opremu na ovom projektu. Time je filmskoj ekipi obezbedila kvalitetan i pouzdan rad. Uz zagarantovanu sigurnost i dobre nadzorne uslove, kompletna filmska ekipa mogla se u potpunosti fokusirati na film. Stoga je krajnji rezultat zadovoljio i najstrože estetske kriterijume.

  Film je priča o porodici, prijateljstvu, sazrevanju i odrastanju

  Uz mnoštvo duhovitih momenata, film prikazuje svet tinejdžerke Sofije koja, umesto željenog kampovanja sa društvom i simpatijom, nevoljno odlazi da provede leto na Hvaru i to, ni manje ni više, sa svojom bakom. Daleko od interneta i svog mikrosveta, junakinja filma je okružena porodicom koju tek tada upoznaje, stiče nove prijatelje i otkriva jedan potpuno novi svet. Kroz mešavinu humora, živopisnih likova i autentičnog prikaza međuljudskih odnosa, ovaj film na inspirativan i prikladan način osvetljava osnovne vrednosti ljudskog života: slobodu, porodicu, sreću…

  Time ovaj lokalno-evropski projekat temom, motivima i porukom deli iste vrednosti sa UNIQA timom – stvaranje srećne zajednice za bolji život.

  Više od 100.000 gledalaca za manje od mesec dana

  Film u produkciji Sense production, snimljen je prema istoimenom višestruko nagrađivanom romanu Jasminke Petrović. Režiju potpisuje Raša Andrić, uz učešće Olge Odalović, Žarka Lauševića, Frana Lasića, Klare Hrvanović i mnogih drugih. Za manje od mesec dana, film je pogledalo više od 100.000 gledalaca širom Srbije.

  Izvor: BIZLife

  Foto: UNIQA

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE