Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  UniCredit Banka objavila konkurs pod nazivom Svako dete je jednako važno

  Sa ciljem da podrži projekte posvećene pružanju pomoći deci i unapređenju njihovog života, UniCredit fondacija i UniCredit Banka Srbija raspisuju drugi po redu konkurs pod nazivom „Svako dete je jednako važno“.

  UniCredit fondacija će dodeliti ukupno 30.000 evra za najviše tri projekta koja u Srbiji sprovode neprofitne organizacije. Ukupan novčani fond koji je UniCredit fondacija sa sedištem u Milanu izdvojila za ovu inicijativu iznosi 360.000 evra i biće podeljen između banaka u okviru UniCredit Grupe u Evropi.

  Ovaj konkurs je samo jedna od inicijativa koje se sprovode sa ciljem da se podrže projekti koji imaju širi društveni značaj u zemljama u kojima UniCredit posluje. Na ovaj način se dodatno potvrđuje slogan Jedna banka, jedan UniCredit i moto kompanije kada su društveno odgovorno aktivnosti u pitanju “Da bismo poslovali dobro, moramo da činimo dobro”.

  Feza Tan, predsednica Izvršnog odbora UniCredit Banke u Srbiji izjavila je:

  „Veliko nam je zadovoljstvo da najavimo početak drugog po redu konkursa Svako dete je jednako važno. U skladu sa našim uverenjem da uvek treba da uradimo pravu stvar, sarađivaćemo sa UniCredit fondacijom sa ciljem da identifikujemo najbolje lokalne projekte koji su usmereni na decu i njihove potrebe“.

  Za bespovratna sredstva mogu da se prijave neprofitne organizacije osnovane najkasnije do 31. decembra 2018. godine i koje sprovode projekte usmerene na pružanje podrške deci i adolescentima uzrasta od 0 do 18 godina. Zainteresovane organizacije mogu da podnesu samo jedan projekat za dodelu bespovratnih sredstava, a rok za podnošenje prijava je 29. januar 2021. godine.

  Prijavni formular i potrebna dokumentacija može da se preuzme putem sledećeg linka https://www.unicreditbank.rs/rs/o-nama/odrzivost/svako-dete-je-jednako-vazno.html. Sva pitanja u vezi sa procedurom prijavljivanja, zainteresovane neprofitne organizacije mogu postaviti putem elektronske pošte na [email protected].

  U okviru prvog konkursa grantovima su nagrađene sledeće neprofitne organizacije: NURDOR, Fondacija Tijana Jurić, Udruženje Patria i Savez udruženja za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama Srbije.

  Izvor: BIZlife

  Foto: UniCredit Banka

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE