Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Uključi se i ti u najveći regionalni TikTok izazov

  Na TikToku i M Soseski (www.msoseska.tv) održava se prvi pravi regionalni show talenata. Na takmičenju mogu učestvovati svi ljubiteli plesa iz Slovenije, Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, a pobednik će osvojiti 14-dnevno putovanje u Los Anđeles i vrhunske časove plesa sa najboljim svetskim plesačima.

  MTikTok Dance Akademija je organizovana za sve mlade, optimistične i ambiciozne plesače i ljubitelje plesa koji žele da pokažu svoj talenat, jer M SOSESKA želi da podstakne mlade talente na kreativnost, koja donosi žar borbe, uspeha i zabave. Glavni komunikacijski kanal ovog projekta je TikTok, a sadržaj je dostupan i na www.msoseska.tv i YouTube profilu M Soseska.

  Šou talenata je organizovan kroz četiri plesna izazova (prvi je već počeo!), a takmičari mogu učestvovati na jednom ili više izazova. Učestvuju tako što nauče plesnu koreografiju uz pomoć sporijih snimaka objavljenih na YouTube, snimajući svoj ples i objavljujući ga na TikToku. Osim glavnog mentora, trenutno najboljeg koreografa na Balkanu, Žige Sotlara, u žiri je pozvan i kralj slovenačkog TikToka, Žiga Kukovič i balkanska superzvezda Sara Jo. Članovi žirija će izabrati do 40 najboljih plesnih snimaka koji će se plasirati u polufinalni deo takmičenja, gde će najhrabrijih 8 plesača tada proći u finale. Glavna nagrada je izuzetno privlačna – pobednik će imati priliku da pohađa vrhunski plesni kurs, pored 14-dnevnog putovanja u jednu od najpopularnijih plesnih destinacija, Los Anđeles, gde će usavršiti svoje plesne veštine u društvu najboljih svetskih plesača, u plesnom studiju Millennium.

  „M SOSESKA nije samo slovenački, već i regionalni projekat. To je prvi put istaknuto u emisiji Crveno i crno, s Vesnom Milek, u epizodi u kojoj su nastupili Senidah i Cazzafura, koji su bili izuzetno uspešni i postigli zavidnu gledanost izvan Slovenije. Plesna akademija MTikTok ovu priču dodatno nadograđuje, pa možemo očekivati još regionalnih nastupa u M SOSESKI i u budućnosti“ objasnila je Kristina Gregorc, direktorka digitalnih komunikacija, razvoja i internet prodaje u Mercatoru, kao i odgovorna urednica M Soseske.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE