Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  U igri „Uzmi račun i pobedi“ više od milion učesnika

  Broj učesnika u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“ premašio je milion, objavilo je Ministarstvo finansija.

  Kako je precizirano, od početka nove nagradne igre u januaru ove godine do danas, građani su otvorili 1.008.416 korisničkih naloga u okviru aplikacije „Uzmi račun i pobedi“.

  U Ministarstvu finansija smatraju da takav odziv govori o visokom nivou odgovornosti građana u borbi protiv sive ekonomije, a s obzirom da je ovo i prvo digitalno izdanje nagradne igre, odnosno da se prvi put prešlo sa sistema slanja koverata na skeniranje računa putem aplikacije. Oni smatraju da odziv građana svedoči i o spremnosti svih generacija da prihvataju digitalizaciju.

  Iako je drugi krug još uvek u toku, broj fiskalnih računa koji su poslati putem aplikacije je već dvostruko premašio najuspešniju nagradnu igru do sad – građani su u novom ciklusu skenirali više od 260 miliona računa, naveli su iz Ministarstva finansija.

  Podseća se i pravo učešća imaju svi punoletni građani sa prebivalištem ili boravištem u Srbiji, kao i da svi skenirani računi iz prvog kruga ravnopravno konkurišu za nagrade i u drugom krugu, a to je deset stanova u Beogradu.

  U igri mogu da učestvuju samo ispravni fiskalni računi koji sadrže QR kod i izdati su na teritoriji Srbije.

  U okviru ovogodišnjeg izdanja nagradne igre, preostala su još tri izvlačenja, u kojima srećne dobitnike očekuje još šest stanova u Beogradu.

  Izvor: Beta

  Foto: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE