U Beogradu otvoren ekskluzivan restoran: Pet stvari koje krije “Legat 1903”

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  U Beogradu otvoren ekskluzivan restoran: Pet stvari koje krije “Legat 1903”

  Često se kaže da slika govori hiljadu reči. Međutim, utisak koji prati svaki vaš korak kada  kročite u nesvakidašnji prostor svega nekoliko minuta od centra grada je da su sofisticiranost, elegancija i vrhunska usluga na istoj adresi.

  “Legat 1903” predstavlja pravo iznenađenje za sve hedoniste i estete.

  Kombinacija modernog i istovremeno prefinjenog dizajna unikatnih detalja restorana koji je osmislio tim afirmisanih i iskusnih arhitekata i dizajnera, neće vas ostaviti ravnodušnim.

  Linija kvaliteta koja je jedinstvena za svaki vrhunski restoran, u “Legatu” prate i meni i vinska karta, kao i poseban odnos sa svakim gostom.

  Ono po čemu je meni restorana “Legat 1903” jedinstven jesu vrhunski sastojci koji se često nabavljaju iz različitih delova sveta, a ukoliko želite da probate vrhunski  biftek Wellington na pravom ste mestu.

  Uz svako jelo sa menija dobićete i preporuku vina, jer je vinska karta koncipirana tako da ima veliki izbor različitih lokaliteta, sorti grožđa, kao i različitih stilova vina. Za vrsne poznavaoce, koji vole da uživaju u distinktivnoj ponudi, restoran „Legat 1903“ nudi pažljivo odabranu vinsku kartu 160 različitih vrsta iz čitavog sveta.

  Somelijer Predrag Gavrilović kaže za BizLife da su se trudili da, između ostalih, tu budu zaista retka vrhunska vina, dobre berbe, kvalitetne godine, da postoji jedan ozbiljan i veliki diverzitet različitih sorti, stilova, starijih i mlađih vina, jer je ključ upravo u širini ponude, da gost ima što više mogućnosti.

   “Iz ponude se izdvajaju dva vrhunska vina, Chateau Cheval Blanc – 2000 i Chateau Petrus – 2009”, kaže Gavrilović.  Poznavaoci ova dva vina ocenjuju kao “spektakularna”. Za potpuno drugačije iskustvo u restoranu “Legat 1903” možete da probate i Cognac Luis XIII i rum Diplomatico “Ambassador”.

  Mesto gde sve želje postaju stvarnost

  Poznati šef Bojan Lacmanović zadužen je da gastronomsko iskustvo najvišeg nivoa koje krije ovo neočekivano skriveno blago Beograda.

  Neponovljiv koncept

  Fine dinning restoran “Legat 1903” ima i deo koji je odvojen od ostalih gostiju, sa zasebnim toaletom i pristupom kuhinji. Ovakav koncept jedinstven je u Beogradu i savršen za poslovne sastanke u miru i tišini, ali i intimne porodične susrete.

  Izvor: BIZLife

  Foto: promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE