Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  „U 2020. nismo beležili nove trendove, već samo njihovo ubrzavanje“ (VIDEO)

  Osim što je 2020. zdravstveno bila veoma rizična godina, moglo bi se reći da ni u profesionalnom smislu nije bilo sve onako kako je planirano. Usled takvih okolnosti, očekuje se da će naredna, 2021. godina sa sobom doneti i brojne izazove, a u želji da se što bolje pripremimo za nju, medijska kuća BIZlife organizovala je prvi od tri planirana “BIZkolegijum” čija je tema bila marketing, komunikacije i inovacije.

  Jedan od sagovornika na „BIZKolegijumu“ i direktor marketinških komunikacija u kompaniji Telenor Petar Nogo smatra da, premda svi govore o povratku u realnost, toga neće biti, već ćemo ući u neku novu normalnost.

  „Mi još nemamo dobar uvid u kompletan uticaj svega ovoga na privredu cele zemlje a samim tim i kako će to uticati na biznis. Zbog razne pomoći mi nemamo pravi utisak o tome koliko je zapravo jak udarac od kovida“, kaže Nogo.

  Kako navodi, druga polovina sledeće godine daće pravi orjentir u kom će to pravcu ići i kako će se određeni biznis prilagođavati.

  Govoreći o trendovima koji su zabeleženi tokom epidemije, Nogo kaže da mi zapravo nismo zabeležili ni jedan novi trend, već smo zabeležili samo njihovo ubrzavanje.

  „Ništa se novo nije dogodilo, zato što svi očekujemo da će se pandemija u jednom trenutku završiti“, kaže Nogo.

  U videu pogledajte šta je direktor marketinških komunikacija u kompaniji Telenor rekao o tome šta je predstavljala 2020. godina za biznis, o kreativi u komunikacijama i još o mnogo toga.

  Medijska kuća BIZLife najavljuje još dva “BIZkolegijum” za decembar. Na prvom narednom će stručnjaci okupiti i razmeniti mišljenja o jednoj, takođe važnoj temi za svaku kompaniju – HR-u. Da li se i na koji način promenio pristup zapošljavanju, kako je epidemija uticala na motivaciju zaposlenih koji mnogo više rade od kuće, u kakvim su se novim okolnostima našli menadžeri u rukovođenju timovima, da li je edukacija zaposlenih dobila nove dimenzije i modalitete,…

  Na kraju, za decembar najavljujemo i premijum “BIZkolegijum” koji će okupiti čelne ljude srpskih kompanija koji će izneti svoje stavove na kraju jedne izazovne godine.

  Izvor: BIZlife

  Foto: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE