Tvrde da su među najrazvijenijim opštinama u Srbiji

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Tvrde da su među najrazvijenijim opštinama u Srbiji

  Predsednik opštine Svilajnac Predrag Milanović, ocenio je 2017. godinu najuspešnijom u poslednjih desetak godina za Svilajnac.

  On je najavio za novu 2018. godinu otvaranje jedne nove fabrike koja će zaposliti 200 radnika.

  Prema njegovim rečima, najveći posao u protekloj godini bila je regulacija reke Resave, koja je 2014.godine izazvala katastrofalnu poplavu, a veliki i obimni radovi su okončani na rekonstrukciji Doma zdravlja, bezanima, vodovodu.

  Preko milijardu dinara inevestirano je u razvoj opštine, što nam omogućava da budemo jedna od najrazvijenijih opština ove veličine u Srbiji, istakao je Milanović na novogodišnjem koktelu.

  Milanović je za sledeću godini najavio i obimne poslove u školstvu, i ohrabrio poerske obveznike “da u narednoj godini neće biti povećanja poreza”.

  Do 2022 godine, Svilajnac će imati sve, što je potrebno, kada je reč o komunalnoj infrastrukturi i javnim objektima biti spreman za ulazk Srbije u Evropsku uniju, ocenio je Milanović.

  Koktel je održan u Prirodnjačkom centru Srbije u Svilajncu, a prisustovali su mu prestavnici političkog, javnog, kulturnog i sportskog života opštine, privrednici, poljoprivrednici, penzioneri…

  Izvor: B92, Tanjug

  Foto: www.svilajnac.rs

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE