TV PREPORUKA: Za svakog ponešto - dokumentarac, drama, komedija

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  TV PREPORUKA: Za svakog ponešto – dokumentarac, drama, komedija

  SVE ILI NIŠTA

  Od 20.00 na drugom programu RTS-a. Neispričana priča o agentu 007 (Everything or Nothing, 2012). Dokumentarac o najdužoj i najpopularnijoj filmskoj franšizi. Razni sagovornici otkrivaju manje poznate detalje o producentima, rediteljima, glumcima, Ijanu Flemingu i događajima iza kamere.

  Režija: Stiven Rajli

  HEPIEND

  Od 22.35 na drugom programu RTS-a. Drama čija se priča vrti oko imućne porodice Loren, koja vodi uspešnu građevinsku kompaniju koju je osnovao, sada senilna, glava porodice Džordž. (Happy End, 2017)

  Posao sada vodi njegova hladna kćerka Eni, koja gubi strpljenje sa svojim odraslim, ali nemarnim sinom Pjerom.

  Enin brat Tomas provodi većinu svog vremena brinući se za svoje poslove i žonglirajući s ljubavnim aferama, dok njegova otuđena 13-godišnja kćerka Iv gleda s gađenjem na te nezadovoljne ljude oko sebe…


  Uloge: Izabel Hupert, Žan-Lui Trentinjan, Metju Kasovic… Režija: Majkl Haneke

  OSTIN PAUERS

  Od 21.00 na TV 02. Britanski tajni agent Ostin Pauers je na bračnom putovanju sa Vanesom. Vanesa je android sa zadatkom – ubiti Ostina – ali ne uspeva i sama strada. Dr Zlo je ponovo u akciji i smišlja način kako da pokori svet. Pomoću vremenske mašine, vraća se u 1969. godinu, krade Ostinov “modžo” i time ga lišava svih moći. Ostinu ne preostaje ništa drugo, nego da se i sam vrati u šezdesete. Pomoću najnovijeg izuma britanske inteligencije – “folksvagen” bube, kreće da spasava svoj libido, a usput i svet.

  Dok Ostin putuje u prošlost, dr Zlo ostvaruje predivnu ljubavnu vezu sa samim sobom. Zaljubljuje se u sopstvenog, osam puta manjeg klona Mini-ja, postavlja smrtonosni laser na Mesec i usmerava ga prema Vašingtonu. Katastrofa svetskih razmera je na pomolu!

  Uloge: Majk Majers, Heder Graham. Režija: Džej Rouč

  BRUSTEROVI MILIONI

  Od 23.30 na TV O2. Možete li potrošiti 30 miliona dolara za 30 dana i da na kraju nemate ništa? Upravo to Ričard Prajor mora da uradi u ovoj urnebesnoj savremenoj verziji klasične komedije o velikom novcu. Montgomeri Bruster je propali bejzbol igrač koji saznaje da je jedini živi rođak ekscentričnog multimilionera. Montija čeka nasledstvo od 300 miliona dolara ali jedino ako uspe da potroši 30 miliona za mesec dana a da ne stekne nikakvu imovinu ili materijalnu dobit. Ako ne uspe u tom zadatku, ne dobija ništa.

  Uloge: Ričard Prajor, Džon Kendi, Lonet Meki.  Režija: Volter Hil

  Izvor: BIZLife

  Foto: youtube

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE