Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  TV PREPORUKA: Proverite može li petak biti uzbudljiviji kod kuće nego u provodu

  KAKO POSTATI ZLATAN

  Od 19.30 na drugom programu RTS-a. Film prati komplikovani put mladog, talentovanog i problematičnog igrača Zlatana Ibrahimovića do velike zvezde internacionalnog fudbala. (Den unge Zlatan, 2015).

   Odlučujuće godine švedskog fudbalera predstavljene su kroz retke arhivske snimke u kojima mladi Zlatan otvoreno govori o svom životu i o izazovima u njemu.

  Film ga pažljivo prati od debija u timu FK Malme 1999, kroz konfliktne godine u Ajaksu iz Amsterdama pa sve do njegovog konačnog proboja sa Juventusom 2005 godine.

   Talentovani mladić živi pod konstantnim pritiskom: od saigrača u Malmeu koji misle da je previše egoističan i da igra samo za sebe, od strogih menadžera Ajaksa koji ga stavljaju na klupu gde on gubi samopuzdanje i od svog oca, koji osamnaestogodišnjem Zlatanu kaže: „Ti nisi ništa. Ti nisi ništa posebno dok ne uspeš na internacionalnom nivou.“

  Velika fudbalska zvezda Zlatan Ibrahimović je enigma, ali u ovoj priči on nam daje uvid u to ko je on zaista, makar samo na trenutak.

  Režija: Fredrik i Markus Gerten

  GLASNIK SMRTI 

  Od 22.00 na prvom programu RTS-a. Žena i dete Mormona Orviljeea Bičama bili su žrtve masakra u njihovoj kući.(Messenger of Death, 1988). Policija smatra da zločin ima religijski motiv, i Orviljea stavlja u sigurnosni pritvor. Novinar Smit se angažuje oko slučaja želeći da pomogne Orviljeu i otkriva i finansijske motive ubistava…

   Uloge: Čarls Bronson, Triš Van Devere, Lorens Lukinbil, Džon Ireland. Režija: J. Li Tompson

  VRATITI POŠILJAOCU

  Od 23.00 na Radio-televiziji Vojvodine.  Miranda je medicinska sestra, veoma posvećena svom poslu, pravi odlične kolače i sjajan je prijatelj. Ali, kada pristane na sastanak na slepo i kada pogrešan muškarac dođe na njena vrata, njen savršeni svet je uništen brutalnim napadom.

  Iako je njen napadač, Vilijem, uhapšen, osuđen i zaključan zbog toga što joj je uradio, Miranda ne može da prevaziđe strah i traumu, da bi mogla da nastavi svoj svakodnevni život.

  U potrazi za nekakvim zaključkom priče, ona se obraća Vilijemu, prvo kroz pisma, zatim kroz posete u zatvoru, i polako gradi odnos sa njim.

  Režija: Fuad Mikati. Glavne uloge: Rozamund Pajk, Šajlo Fernande, Kamrin Manhajm , Ileana Daglas, Nik Nolt.

  K – PAX 

  Od 21.00 na TV 02. Kada čak i pod lekovima Prot nastavi da insistira da je došao sa druge planete u misiju prikupljanja informacija, doktor Pauel mu posvećuje više pažnje, s obzirom na to da ima umirujuće dejstvo na ostale pacijente na njegovom odeljenju. Iako je u početku bio uveren da je Prot tek žrtva sopstvene zablude i da mu se može pomoći, Pauel polako počinje da se pita da li je priča njegovog bizarnog pacijenta istinita. Ta dilema naročito će dobiti na značaju, kada doktori otkriju da Prot može da vidi ultraljubičastu svetlost. I dok se datum kada Prot mora da napusti Zemlju približava, Pauel se sve više brine da li će dotle njegove pshijatrijske metode početi da daju rezultate.

  APOKALIPSA

  Od 23.30 na TV O2. Serija asteroida udara u Zemlju, preteći da je u narednom periodu potpuno uništi. Novi udar asteroida veličine Teksasa se očekuje za četiri dana i svi žele da ostvare svoje poslednje želje, uključujući majku i oca koji pokušavaju da nađu svog nestalog sina. Džejson i Den su čuvari u nacionalnom parku. Kada Den iznenada nestaje natprirodni događaji zavladaće okrugom…

  Uloge: Ret Džils, Džil Stepli, Tom Nagel, Kristen Kvintral Režija: Džastin Džons

  Izvor: BIZLife

  Foto: Youtube

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE