TV PREPORUKA: Nikol Kidman, Džozef Fajns, Lijam Nison i još imena koja obećavaju

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  TV PREPORUKA: Nikol Kidman, Džozef Fajns, Lijam Nison i još imena koja obećavaju

  VISINA

  Od 21.00 na prvom programu RTS-a. Tokom rutinskog leta do Vašingtona agent FBI-a Grečen Bler uvučena je u neobične planove tajanstvenog muškarca. (Altitude, 2017).

  Njen saputnik joj otkriva kako će avion uskoro biti otet i ponudi joj 75 miliona dolara ako mu zaštiti život i osigura sigurno sletanje.

  Uloge: Deniz Ričards, Dolf Lundgren, Džonatan Lipnicki… Režija: Aleks Merkin

  TIŠINA

  Od 21.35 na trećem programu RTS-a. Zasnovan na istoimenom romanu japanskog autora Šusaku Enda iz 1966. godine, film govori o mladom portugalskom jezuitskom misionaru iz 17. veka, ocu Rodrigezu, koji sa sveštenikom Fransiskom Garpeom putuje u Japan gde je, pod šogunatom Tokugava, zabranjen katolicizam, kao i skoro svi kontakti sa inostranstvom.

  Uloge: Endru Garfild, Adam Drajver, Lijam Nison, Tadanobu Asano, Kiaren Hinds… Režija: Martin Skorseze

  ZEMLJA STRANACA

  Od 21.00 na TV 02. Porodica Parker se doseljava u australijski pustinjski grad Netgari, koji se nalazi daleko od drugih urbanih centara. Ostavljaju utisak prijatnih komšija, ali teško stiču nove prijatelje. Lili nastavlja kao svaka tinejdžerka da pomera granice i istražuje svoju seksualnost, dok mlađi Tom mesečari u snu. Jedne večeri, supružnici Ketrin i Metju otkrivaju da su deca nestala. Majka ubrzo pada u očaj, dok nasilnička priroda oca polako isplivava na površinu, a strašna peščana oluja se sprema da udari u grad. Predvođeni lokalnim policajcem, stanovnici grada se pridružuju potrazi, dok se grad guši u crvenoj prašini i tami. Dok temperatura raste, šanse da su deca preživela smanjuju se iz dana u dan. Ketrin i Metju naći će se na ivici provalije, boreći se za opstanak svoje dece i nadajući se da će uspeti da promene njihovu neizvesnu sudbinu.

  Uloge: Nikol Kidman, Džozef Fajns, Hugo Viving Režija: Kim Farant

  ŽIVA BOMBA

  Od 23.45 na TV O2. Vašington je u panici. Grupa terorista ubija senatore. Deni O Nil, najbolji FBi stručnjak za eksplozive, radi na rešavanju slučaja. Upušta se u jednu od najopasnijih misija u karijeri i otkriva da teroristi upotrebljavaju novu, zastrašujuću vrstu smrtonosnog oružja – “nevidljivi” eksploziv u obliku tečnosti sličnoj vodi koja se aktivira u ljudskom telu. Sledeća meta terorista je senator koji ima aferu s Denijevom ženom.

  Uloge: Pirs Brosnan, Ron Silver, Ben Kros Režija: Kristijan Dugaj

  KOD KIĆE ZA BOŽIĆ

  Od 23.00 na Radio-televiziji Vojvodine. Bet Prins oduvek voli bajke. Sada joj se čini da je konačno došalo na red i njeno „živeli su srećno do kraja života“. Ima posao iz snova i jednom nezavisnom bioskopu na obali mora i divnog momka. Jedini problem je što joj nijedan muškarac nikada nije rekao da je voli.

  https://www.youtube.com/watch?v=Ir2WwxBbvOs

  Očajna da čuje te ‘tri slatke reči’, ona preuzima stvari u svoje ruke… i odmah zažali zbog toga.

  Režija: Džejmi Paterson, Uloge: Lusi Grifits, Ejpril Pirson , Karl Dejvis 

  Izvor: BIZLife

  Foto: Youtube

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE