TV PREPORUKA: 6 predloga, pa odaberite

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  TV PREPORUKA: 6 predloga, pa odaberite

  360 STEPENI

  Od 20.00 na TV N1. Emisija je poscećena suđenju za ubistvo novinara Slavka Ćuruvije koje ušlo je u završnu fazu. Ima li uopšte odgovora na bezbroj pitanja koja su postavljana u poslednjih 20 godina? Koliko za srpsko društvo uopšte, a pogotovo za pravosudni sistem znači slučaj Ćuruvija? I radi li država na otkrivanju istine ili oslobađanju od odgovornosti?

  Za 360 stepeni govore Jelena Ćuruvija, ćerka Slavka Ćuruvije, i predsednik Komisije za istragu ubistava novinara Veran Matić. Voditelj je Branislav Šovljanski.

  TITOVE NAOČARE

  Od 20.00 na RTS 2. Adrijana Altaras je režiserka, glumica i pisac. Ona je iz zemlje koja više ne postoji Jugoslavije. (Titos Brille, 2014)

  Ćerka jevrejskog partizana koji se borio za Tita, a kasnije počeo novi život u posleratnoj Nemačkoj, u ovom divnom filmu, govori o svojoj  “jakoj i održivoj porodici”.
  Titove naočare

  Adrijanina situacija u kući, na prvi pogled deluje neobično, ali se može shvatiti kao tipična situacija za generaciju koja je rođena nakon rata. Uprkos visokim životnim standardima, rane iz života njenih roditelja se mogu osetiti čak i danas, a njena potraga za svojim korenima je konstantna.

  Režija: Regina Šiling

  FOKSTROT

  Od 21.51 na drugom programu RTS-a. Porodična tragedija komponovana u tri čina.(Foxtrot, 2017)

   U prvom činu vidimo Majkla i Dafnu skrhane, kada dobiju vest da im je sin Jonatan poginuo na vojnom položaju.

  U drugom, pratimo samog Jonatana na opasnom kontrolnom punktu u pustinji, svedoci smo njegovih nedoumica, strahova, odnosa prema ocu.

  U trećem činu, vraćamo se roditeljima šest meseci nakon pogibije sina, te tragedije kojoj je, pokazaće se, nehotice doprineo i njegov otac…

  Uloge: Lior Aškenazi, Sara Adler, Jonaton Shiraj… Režija: Samuel Maoz

  ČETIRI GODIŠNJA DOBA U HAVANI

  Od 22.17 na kanalu RTS 3. Krimi-drama po romanima kubanskog pisca Leonarda Padure, pisanim u periodu od 1991. do 1998. godine, prati napuklo društvo koje razdiru korupcija, prostitucija, a posebno kriminal u političkim sferama

  Glavni junak je detektiv Mario Konde, koji rešava nekoliko slučajeva zločina, iza kojih se krije pravo rasulo sistema, partijska kontrola ili diktatura vlasti. Serija pleni atmosferom Havane; koja kao da preuzima glavnu ulogu, a sami autori serije kažu da je Havana kao ljubavnica; nikad je sasvim ne upoznaš.

  OSTIN PAUERS 3

  Od 21. na TV O2. Prošle su tri godine otkako je Ostin Pauers, međunarodni špijun, sreo svog zakletog neprijatelja, dr Ivila, no nakon što dr Ivil i njegov klon, saučesnik Mini Mi pobegnu iz zatvora, Ostin je ponovno u akciji spasavanja sveta od “Dr Zla”. Zajedno s tajanstvenim Goldmemberom dr Ivil smišlja plan putovanja kroz vreme koji će mu omogućiti da zavlada svetom. Plan uključuje i otmicu Najdžela Pauersa, Ostinovog oca i najpoznatijeg engleskog špijuna. U poteri za zločincima Ostin Pauers posećuje 1975. i udružuje se sa starom ljubavi, Foksi Kleopatrom, otmenom i snalažljivom detektivkom. Zajedno moraju da pronđu način da spasu Najdžela i osujete prljave planove dr Ivila i Goldmembera.

  Uloge: Majk Majers, Bijonse, Set Grin Režija: Džej Roš

  TRI MUŠKARCA I MLADA DAMA

  U nastavku komedije iz 1987. godine, nekadašnje neženje sada su ostvareni na poslovnom planu: Piter je uspešni arhitekta, Majkl je strip-crtač, a Džek je postao glumac. Oni koriste svoje iskustvo i šarm u vaspitavanju petogodišnje Meri. Ona je, zapravo, Džekovo i Silvijino dete koje je ona ostavila pred njihovim stanom pre više od četiri godine.

  Za to vreme, Meri je postala devojčica koja je navikla da je Piter, Majkl i Džek zabavljaju pred spavanje. I Silvija sada živi sa neženjama i smeši joj se uspešna karijera na Brodveju. A s obzirom na to da joj sva trojica zdušno pomažu u odgajanju devojičice, čini se da je sve idealno. Međutim, Silvija će ponovo uspeti da im pokvari planove prihvatajući da se uda za Edvarda, britanskog reditelja. Ona saopštava svojim cimerima da će se preseliti u Englesku. Kada se ispostavi da Piter potajno planira da pošalje Meri u internat odmah po završetku svadbene ceremonije, Piter, Majkl i Džek smišljaju plan da prekinu venčanje.

  Žanr: Porodična komedija, dramaUloge: Tom Selek, Stiv Gutenberg, Tend Denson, Robin Vajzmen Režija: Emil Ardolino

  Izvor: BIZLife

  Foto: youtube

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE