Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Tribina „VIŠESLOJNOST – arhitekte u kreativnim disciplinama“

  U okviru 3. godišnje izložbe Ženskog arhitektonskog društva ŽAD, u sredu, 4.12. održana je tribina sa temom VIŠESLOJNOST – ARHITEKTE U KREATIVNIM DISCIPLINAMA, na kojoj su govorili: Ana Konstrakta Đurić, pevačica i kantautorka, Ašok Murti, stilista, Tatjana Kuburović, Superheroina cura fina, Daniela Stanković, KOOZMETIK, Danica Stupar, BIZLife Magazin, dr Sonja Radović Jelovac, naučni istrazivač /integrativni rezilijentni dizajn.

  Razgovor je moderirala: Anja Milić, ko-osnivačica ŽADa i direktorka kompanije ArhiPro Istražujući kretanja u karijerama arhitekata, a koji su izašli iz originalne opcije struke da budu projektanti, i krenuli putem drugih kreativnih industrija poput primenjenih umetnosti, mode, grafickog dizajna, marketinga, novinarstva, preduzetništva, pronašli smo primere uspešnih podsticajnih karijera.

  Cilj panela je da utvrdimo na različitim primerima da je arhitektura kao obrazovanje dobra baza za različite kreativne opcije u odabiru životne profesije. Govornici ce potvrditi benefite koje imaju u takvoj sinergiji profesija i pozitivne efekte u svom radu koji dolaze iz osnove njihovog obrazovanja kao arhitekata.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE