Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Forma Ideale

  Transformacija enterijera uz komode u nežnom kašmir dekoru

  U svetu dizajna enterijera, komode predstavljaju više od samo funkcionalnih komada nameštaja. One su predstavljaju stub estetike, nosioci su stila i autentičnog izraza u svakom prostoru. Odabir prave komode za određeni ambijent je veoma važan, a ono što posebno može doprineti atraktivnosti komode je njen dekor izrade.

  U novoj kolekciji pločastog nameštaja Forma Ideale za 2024. godinu, pravo osveženje je dekor kašmira, koji doprinosi posebnom vizuelnom identitetu stilizovanog ambijenta.

  Komoda može imati namenu skladištenja garderobe, raznih sitnica, a ujedno nudi i površinu za omiljene detalje poput ramova sa fotografijama, cveća, sveća, dekorativnih figurica… Možete birati komodu u okviru sistema elemenata ili zasebno kao element koji će upotpuniti kutak uz udobnu fotelju ili tabure. Komoda BELFORT 2K3F iz istoimenog sistema elemenata, u kombinaciji kašmir dekora i artisan hrast folije, doprinosi otmenosti i eleganciji čitavog ambijenta i neophodan je i veoma praktičan element u svakom ambijentu spavaće sobe.

  Forma Ideale

  Forma Ideale

  Odlično raspoređen upotrebni prostor čine tri praktične fioke u desnom delu, kao i zatvoreni pregradni deo sa leve strane. Uklopiva je uz dekor kašmira drugih komada nameštaja, kao i artisan hrasta. Ambijent možete upotpuniti foteljom NAVARA u sivom štofu, a u centralnoj poziciji kutka ili ipak kao pomoćni stočić pored fotelje odlično se uklapa i klub sto LISA, dostupan u više dekora. Na stočić, kao i gornju površinu komode možete dodati dekorativne sitnice poput veštačkog cveća u saksiji, sveće u staklenoj posudi, veštačko cveće u epruveticama… Lepi, a istovremeno i korisni detalji u ambijentu bili bi i podna lampa SANDRA, kao i zavesa LOUIS ATMOSPHERA.

  Još jedna komoda koja zbog svoje funkcionalnosti i dizajna može biti idealni detalj u ambijentu jeste komoda SAVOIA u kombinaciji kašmir dekora i kašmir folije. Odlikuje je funkcionalno raspoređen upotrebni prostor koji čine dva zatvorena pregradna dela i tri praktične fioke. Deo je sistema elemenata SAVOIA za opremanje dnevne sobe koji ispunjava svakodnevne životne i ambijentalne potrebe, ali lako može upotpuniti i ostaviti utisak u kutku jedne trpezariji ili spavaće sobe. Detalji dekoracije koji se savršeno uklapaju uz komade iz ove kolekcije jesu podna lampa, fenjer ili slični detalji koji su u crnom dekoru.

  Forma Ideale

  Forma Ideale

  Kako biste kreirali savršen kutak za čitanje, neka deo ovog ambijenta bude i fotelja ALBA u sivom štofu, a njene zaobljene dizajnerske linije čine je izuzetno atraktivnim izborom. Dekor kašmira idealan je kao nežna i moderna linija jednog prostora, tako da bi se komoda BREST, u istom dekoru, odlično uklopila u ambijent. Dostupna je i u belom dekoru, a odlikuju je detalji poput crnih ručica i nogara, reljefno definisanih frontova na fiokama. Dizajneri enterijera Forma Ideale savetuju da ambijent upotpunite dekorativnim detaljima poput ogledala ATMOSPHERA sa crnim ramom, stone lampe i veštačkim cvećem ili rama za fotografije.

  Komode imaju ključnu ulogu u oblikovanju prostora, a njihova sposobnost da pruže skladišni prostor, istaknu estetiku i dodaju karakter svakom domu čini ih neizostavnim elementom dizajna enterijera. Sa sve većim fokusom na multifunkcionalnost i minimalizam, komode postaju sve više prilagođene i za male prostore, pružajući efikasno rešenje za organizaciju i estetski doprinos enterijeru, a inovativni dekori čine ih najposebnijim komadima nameštaja u ambijentima doma.

  Saznajte sve o dešavanjima u biznisu, budite u toku sa lifestyle temama. PRIJAVITE SE NA NAŠ NEWSLETTER.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Forma Ideale

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE