Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Toronto ukinuo upozorenja o prekomernom lavežu

  Gradske vlasti Toronta uklonile su znakove kojima se zabranjuje „prekomerno“ lajanje pasa u parkovima, nakon što su vlasnici izrazili negodovanje uz obrazloženje da je takva zabrana „ludost“.

  Kako navodi Gardijan, gradske vlasti prvobitno su postavile znakove na kojima je pisalo „Zbog blizine stanovnika na ovom području, ne dozvolite svojim psima da laju i ometaju komšiluk. Preterano lajanje neće biti tolerisano“. Vlasnici su znakove opisali kao „ludost“ i doveli u pitanje šta bi se kvalifikovalo kao „prekomerno“ lajanje.

  „Mi smo u parku za pse, pa mislim da je vrlo verovatno da će doći do nekog oblika lajanja ili malo komešanja. Ne znam zašto bi neko mislio da je ovo razuman znak“, rekao je jedan od vlasnika pasa Li-Tal Hatuka.

  Grad Toronto je saopštio da su znakovi postavljeni sa namerom da se pomogne posetiocima parka i susednim stanovnicima da harmonično koegzistiraju, ali da će revidirati proces odobravanja znakova kako bi osigurali jasnu komunikaciju.

  U drugom parku za pse u centru grada, stoji znak drugačijeg teksta: „Molim vas da poštujete komšije i sprečite lajanje vašeg psa“.

  Izvor: Politika, Tanjug

  Foto: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE