Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  „Tor: Ljubav i Grom“ konačno stigao u domaće bioskope

  On je bog duge plave kose, još plavljih očiju, veoma je snažan i na prvi pogled ne deluje kao da mu još nešto nedostaje.

  Poseduje  magični čekić – Mjolnir, ali Mjolnir je odlučio da promeni vlasnika. Tektonski poremećaji u naizgled mirnom životu Tora. Marvelov univerzum je odlučio da trećim nastavkom Torovog avanturističkog života „Tor: Ljubav i grom“ prikaže do sada neviđeno – Tor (Kris Hemsvort) na putovanju samospoznaje, a na tom sudbonosnom putovanju mu društvo prave Natali Portman, Kristijan Bejl, Rasel Krou, Tesa Tompson, Kris Prat i mnogi drugi. Od danas ovaj Marvelov spektakl možete gledati u bioskopima širom zemlje.

  Natalie Portman as The Mighty Thor in Marvel Studios’ THOR: LOVE AND THUNDER. Photo by Jasin Boland. ©Marvel Studios 2022. All Rights Reserved.

  Kris Hemsvort je o saradnji sa Kristijanom Bejlom koji tumači novog Torovog neprijatelja imao samo reči hvale: „On je toliko talentovan. Radio sam sa mnogo ljudi. Imao sam sreću da radim sa mnogo sjajnih izvođača. Sa vremena na vreme, neko te jednostavno oduva… to je kao šamar. Dodao je toliko slojeva i dubine svom liku. Nateralo me je da još više razmislim o Torovoj perspektivi, a to nije jednostavno  ni kada si negativac, ni kada si heroj“.

  Christian Bale as Gorr in Marvel Studios’ THOR: LOVE AND THUNDER. Photo courtesy of Marvel Studios. ©Marvel Studios 2022. All Rights Reserved.

  Film pronalazi Tora (Kris Hemsvort) na putovanju koje se razlikuje od bilo čega sa kojim se ikada suočio – u potrazi za samootkrićem. Ali njegovo penzionisanje prekida galaktički ubica poznat kao Gor bog kasapin (Kristijan Bejl), koji traži istrebljenje bogova.

  Da bi se izborio sa pretnjom, Tor traži pomoć Kralja Valkirije (Tesa Tompson), Korga (Taika Vaititi) i bivše devojke Džejn Foster (Natali Portman), koja – na Torovo iznenađenje – neobjašnjivo rukuje svojim magičnim čekićem Mjolnir, kao moćni Tor. Zajedno se upuštaju u mučnu kosmičku avanturu kako bi otkrili misteriju osvete boga Mesara i zaustavili ga pre nego što bude prekasno.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE