Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Tople večeri provedite u duhu kvalitetnih filmova

  Imate jasnu i ozbiljnu nameru da popodne, posle posla i svih drugih obaveza uključite televizor, sebi poslužite omiljene grickalice i sednete u najudobniju fotelju, a sve to kako biste uživali u nekom od filmova koji se emituju.

  Međutim, kada za to dođe vreme, „šaltanje“ kanala je neizostavno jer vam se nijedan od ponuđenih sadržaja ne čini zanimljivim. Zbog toga, predstavljamo filmove sa kojima zasigurno nećete pogrešiti:

  Već u sredu, od 19:30h, na kanalu FilmBox Extra možete odgledati film „Peščani čovek“. Jednog jutra, Beno pronalazi pesak u svom krevetu. Iako u početku pokušava ovo da ignoriše, ubrzo shvata da taj pesak ispada iz njega. Iz dana u dan, količina peska je sve veća i njegovo vreme ubrzano ističe. Na kraju nema izbora i pomoć traži od Sandre, vlasnice omanjeg kafea ispod njegovog stana. Iako je Beno strastveno mrzi, počinje da je sanja svake noći. Kakva je veza između Sandre, snova i peska reći će vam glumci Fabian Krüger i Irene Brügger.

  Peščani čovek

  Subotu rezervišite za film „Super 8“ u kom glavne uloge tumače Elle Fanning, AJ Michalka i Kyle Chandler. Tokom leta 1979. grupa prijatelja posmatra kako voz iskače iz šina i zakucava se u skladište vagona, nakon čega počinju istraživanje neobjašnjivih događaja koji će uslediti u njihovom malom gradu. Film će početi sa emitovanjem u 19:10h na kanalu FilmBox Premium.

  Ako ste raspoloženi za komediju, na kanalu FilmBox Stars će se u nedelju od 16:15h puštati film „Restoran“. Ova zabavna i topla priča smeštena je unutar uzbudljive kulinarske scene San Franciska. Priča prati Sala Sartinija, radišnog kuvara, koji mora pronaći način da ponovo raspali svoju ljubav prema kuvanju, ali i da popravi odnose sa svojim sinom, pre nego što još jednom sve stavi na kocku. Glavne likove igraju Tony Denison, John Patrick Amedori i Kandis Erickson.

  Restoran

  Izvor: BIZLife

  Foto: FilmBox

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE