Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  top 5 gafova

  TOP 5 gafova američkog predsednika Džoa Bajdena: GDE JE MAMA? (VIDEO)

  Američki predsednik Džozef Džo Bajden ne prestaje da bude glavna zvezda svih društvenih mreža, a sve zbog svojih gafova.

  Iako je konkurencija njegovih nastupa koji izazovu brojne reakcije ogromna, mi smo izabrali top 5 gafova američkog predsednika koji su nam bili najzanljiviji.

  Svi smo se slatko nasmejali kada je rekao da je potpredsednik Baraku Obami, kada nije znao gde da sedne u Beloj kući, ali novi videi su sada na vrhu listi gafova predsednika jedne od najvećih svetskih sila.

  Sa kim se rukujete?

  Video snimak američkog predsednika Džoa Bajdena kako se okreće da se rukuje sa nekim nakon svog nedavnog govora izazvao je zbunjenost korisnika mreža.

  Kao što se vidi na snimku, 79-godišnji lider demokrata završio je govor, a zatim skrenuo desno sa ispruženom rukom u položaju rukovanja. Ali na sceni nije bilo nikoga ko bi mogao da odgovori na gest predsednika SAD. Niko iz gomile koja je aplaudirala nije prišao predsedniku da odgovori na njegov gest.

  Gde je mama?

  Prošle godine pažnju je privukao video Džoa Bajdena kako zapituje gde je mama.

  Video je za kratko vreme postao viralan, a postavljalo se pitanje čiju mamu predsednik Džo Bajden traži. Kako je objašnjeno, Bajden je tražio mamu žene koja ga je najavila pre njegovog govora.

  „Uzgred, gde je mama? Mama — da li je ovde?“ pitao je Bajden okrećući se i tražeći mamu.

  Tada mu je neko odgovorio da je ona kod kuće i gleda.

  Video je tada bio podeljen nekoliko miliona puta, i uglavnom je svima bio smešan.

  Kad zaspiš na sastanku…

  Jedan od top 5 gafova je i kada je američki predsednik prošle godine uhvaćen kako navodno drema tokom sastanka s izraelskim premijerom.

  Bajden i izraelski premijer Naftali Benet sastali su se prošle godine kako bi usaglasili stavove o Iranu na prvom sastanku u Beloj kući.

  Ipak, ovaj sastanak svima je “zapao za oko” iz drugih razloga. Naime, na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem se čini da Bajden spava dok Benet gleda ka njemu i govori o povezanosti dve zemlje. Ubrzo je ovaj momenat postao viralan na mrežama.

  Libija, Sirija…sve je to isto

  Još jedan gaf koji je obeležio predsednika SAD Bajdena bio je kada je pomešao Libiju i Siriju govoreći o humanitarnoj pomoći zemljama pogođenim ratom na samitu G7 prošle godine.

  Na snimku koji i danas kruži društvenim mrežama 78-godišnji šef Bele kuće morao da se potrudi da se seti imena države u kojoj su, prema njegovim rečima, Sjedinjene Države spremne da rade zajedno sa Rusijom.

  „Možemo da radimo zajedno sa Rusijom, na primer… u Libiji, narod tamo je u ozbiljnom problemu“, rekao je on.

  Potom je ocenio da je Rusija svojom intervencijom u „Siriji“ zagrizla više nego što može da proguta, ali je potom u govor dodao i „Libiju“..

  „Sve dok oni nemaju mogućnost da uvedu neki red u region, a ne možete to da učinite bez obezbeđivanja osnovnih ekonomskih potreba ljudi“, rekao je Bajden i dodao: „Nadam se da ćemo naći način da spasimo živote ljudi u, na primer, Libiji.

  Šta kažete, Putin napao Rusiju?

  Predsednik SAD  Bajden nedavno je pomešao  Ukrajinu sa Rusijom. Ovo je takođe jedan od top 5 gafova predsednika Bajdena iako ih je imao i mnogo više od ovde navedenih.

  „Kao što znate, Putin je odlučio da izvrši invaziju na Rusiju. Kako smo došli do toga? Tako nešto se nije desilo od Drugog svetskog rata“ rekao je Bajden.

  Američki predsednik je tokom svog govora pred Predstavničkim domom Kongresa nazvao stanovnike Ukrajine “Irancima”.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Beta AP

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE