The Banker: Banca Intesa i ove godine najbolja u Srbiji  

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  The Banker: Banca Intesa i ove godine najbolja u Srbiji  

  Međunarodni finansijski i bankarski časopis “The Banker” proglasio je Banca Intesa bankom godine u Srbiji i u 2018. godini.

  Kako je saopšteno, stručni žiri magazina se prilikom selekcije upravljao nizom kriterijuma, uključujući osnovni kapital, aktivu i kvalitet portfolia, kao i preduzeta tehnološka unapređenja, strateške inicijative i konkurentnost proizvoda.

  Predsednik Izvršnog odbora Banca Intesa Draginja Đurić istakla je da je velika čast što se Banca Intesa po osmi put našla na listi dobitnika prestižnog priznanja časopisa “The Banker” i još jednom potvrdila svoju lidersku poziciju u Srbiji.

  “Banka je i ove godine ostvarila izuzetne poslovne rezultate, uz dalji rast kreditne podrške građanima i privredi, kao i povećanje efikasnosti poslovanja. Takođe, kontinuirano unapređujemo poslovni model i kroz nastavak digitalne transformacije banke, što će nam omogućiti da klijentima ponudimo još inovativnije servise i na taj način postavimo temelje za održiv razvoj banke u budućnosti”, rekla je Đurić.

  Banca Intesa je vodeća banka na tržištu Srbije u pogledu svih najvažnijih pokazatelja uspešnosti poslovanja – ukupne aktive, kapitala, kredita i depozita klijenata. Banka posluje sa 1,35 miliona klijenata u segmentu fizičkih lica – preduzetnicima, malim i srednjim preduzećima, lokalnim samoupravama, kao i multinacionalnim i velikim kompanijama, kojima nudi sveobuhvatnu ponudu savremenih proizvoda i uslugu najvišeg kvaliteta.

  Od svog osnivanja 1926. godine, magazin “The Banker” predstavlja važan izvor ekonomskih i finansijskih informacija za globalnu bankarsku industriju. Godišnja priznanja koja dodeljuje ovaj časopis smatraju se jednim od najprestižnijih bankarskih nagrada na svetu.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE