Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Promocija knjige sa Teslinim citatima koje do sada niste čuli u ADA MALL-u

  Knjiga Tesline reči autora Elisa Osvalta koristi citate pronalazača koji su pronađeni u do tada neistraženim intervjuima datim pre 100 godina, a koje su objavili ugledni američki časopisi i novine.

  Ovo je debitantsko delo, a Elis Osvalt je sopstveni izdavač i menadžer koji živi i radi u Njujorku. Knjiga je pisana u obliku drame i u njoj se ukrštaju mnogi žanrovi. U velikoj meri štivo je dopunjeno manje poznatim, ali lako proverljivim citatima Nikole Tesle.

  Elis Osvalt najavljuje svoju srpsku turneju i svoju novu poziciju potpredsednika Tesline naučne fondacije iz Filadelfije (TNF), kao i saradnju sa Nikolom Lončarem, i misiju da ovu knjigu unese u škole širom sveta bez ikakvih troškova za nastavnike i studente. Misija TNF jeste da se sav obrazovn materijal za Tesla klubove po svetu daje besplatno, a Elis se priključio ovom projektu.

  Elis Osvalt, autor knjige "Tesline reči"

  Elis Osvalt, autor knjige „Tesline reči“

   

  U okviru svoje srpske turneje, u ponedeljak 26. septembra od 18 časova na trećem spratu Ada Malla održaće se književno veče sa Elisom Osvaltom. Autor će upriličiti govor pod nazivom „Nikola Tesla: Decenije mudrosti iz njegovih intervjua i članaka u Američkim novinama i časopisima.“ Autor će potpisivati primerke knjiga, u cilju promovisanja svoje misije poklanjanja knjige školama širom sveta. Ovo je njegova prva poseta Srbiji, te ističe svoje veliko uzbuđenje povodom toga.

  U toku druženja posetioci će moći da prisustvuju i učestvuju u određenim eksperimentima povezanim sa delom Nikole Tesle. Specijalni gost promocije biće 14-godišnji Bojan Mikulić koji će o rubikovih kocaka praviti lik poznatog srpskog naučnika Nikole Tesle.

  Pozivamo vas da 26.9. dođete u Ada Mall i kroz nesvakidašnju priču i primere doživite jednog od najvećih pronalazača svih vremena.

  Podrška događaju su Tesla Science Foundation USA i srpska kompanija Pertini toys.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Ada Mall

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE