Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Tepić: Podvođenje je svakodnevnica u Jagodini, ali i u našoj Srbiji

  Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić prikazala je na konferenciji za novinare video snimak za koji kaže da je svedočenje čoveka iz Jagodine koji je navodno prisustvovao, po njenim rečima, „podvođenju“ devojčica i žena u tom gradu.

  Potpredsednica SSP izjavila je da „podvođenje žena, devojaka i devojčica ne idu samo uz mafiju, one su gotovo svakodnevica i u našoj Srbiji“.

  Podvođenje je gotovo svakodnevnica u Jagodini, u tom privatnom gradu Dragana Markovića, rekla je Marinika Tepić na konferenciji za novinare i ljude na vlasti nazvala monstrumima.

  Novinarima je prikazan snimak muškarca koji je, kako je naveo, radio za Markovića. Glas muškarca na snimku je izmenjen, a lice zamućeno.

  On je govorio o podvođenju maloletnica i njihovom dovođenju u jedan hotel u Jagodini.

  Istakao je da su devojčice od 15 do 18 godina Luks taksijem dovožene iz Beograda na žurke u hotel Alfa u Končarevu, a da su na tim žurkama bili Marković i njegovi koalicioni partneri.

  Kako je rekao, i sam je bio na jednoj žurci kojoj su prisustvovali vlasnik Kopernikusa, funkcioneri SPS Aleksandar Antić i Ivica Dačić i koja je, prema njegovim rečima, izgledala kao „stočna pijaca“, a ne kao žurka.

  Naveo je da je njegova drugarica 2010-2011. bila Markovićeva „hostesa“ i da je nakon novogodišnje žurke uvela devojčicu od oko 15 ili 16 godina u apartman iznad Radio-televizije Jagodina, gde je Marković bio nag.

  To je javna tajna. To je nešto što traje toliko dugo da je jezivo, rekao je taj čovek. Tepić je posle prikazivanja snimka istakla da je ovo razlog da padne Vlada Srbije.

  Ako ima imalo morala Tužilaštvo nakon ovoga ne sme da ćuti, a Vlada da padne. Ovo je razlog za pad bilo koje vlade, rekla je Tepić.

  Jurić saznanja o pedofiliji saopštio tužilaštvu

  Predsednik fondacije „Tijana Jurić“, Igor Jurić izjavio je da sigurno postoje osnovi za sve tvrdnje koje su iznete na konferenciji za novinare potpredsednice SSP Marinike Tepić, a tiču se pedofilije u Jagodini.

  Jurić je kazao da je svoja saznanja o pedofiliji u Jagodini već saopštio tužilaštvu i bivšem ministru policije Nebojši Stefanoviću.

  „Dokaze poseduje porodica s kojom sam u kontaktu i s obzirom da su u jednom momentu iz straha odustali od svedočenja, nastao je zastoj u istrazi“, rekao je Jurić.

  Rašković Ivić: Vlada da padne za 15 minuta

  Potpredsednica Narodne stranke (NS) Sanda Rašković Ivić izjavila je agenciji Beta da bi javni tužilac pod hitno morao da pokrene istragu zbog navoda o pedofiliji u Jagodini u organizaciji visokih državnih funkcionera.

  „Ovo što je obelodanjeno na konferenciji za novinare Marinike Tepić ja sam čula pre izvesnog vremena, ali naprosto nisam mogla da poverujem u potpunu istinitost tih navoda.“

  Ali nakon javnog istupa čoveka koji je bio svedok svih tih bahanalija u hotelu u Končarevu, mislim da bi javni tužilac morao da pokrene istragu kako bi se cela stvar raščistila do kraja, kazala je Rašković Ivić.

  „Ako je to tačno, onda ovi ljudi ne zaslužuju ne samo da budu na najodgovornijim državnim funkcijama, nego ne bi smeli da budu ni na slobodi, a Vlada Srbije bi morala da padne u roku od 15 minuta“, rekla je Rašković Ivić.

  Na pitanje kako kao psihijatar vidi to da se političari bave pedofilijom, Rašković Ivić je kazala da se u tom slučaju radi o pedofiliji koja je nastala iz osionosti sa pozicije vlasti i moći.

  „Pedofilija je poremećaj nagona koji spada u psihopatologiju. Međutim, taj poremećaj ne opravdava počinioca dela i ne oslobađa ga odgovornosti. Poremećaj zahteva ne samo lečenje nego i sudski epilog“, objasnila je Rašković Ivić.

  Dragan Marković Palma je demantovao sve tvrdnje Marinike Tepić. On je najavio da će sam otići u tužilaštvo, kao i da će tužiti Mariniku Tepić.

  Palma o OPTUŽBAMA Marinike Tepić: Najgnusnije laži, pripremite prugasto odelo

   

   

  Izvor: Agencije, N1

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE