Teodosići kupili "Brezu", oživljavaju Divčibare

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Teodosići kupili “Brezu”, oživljavaju Divčibare

  Kamp Breza na Divčibarama prodat je preduzeću Sport agent iz Beograda, čiji su vlasnici Jovan i Miloš Teodosić, valjevski košarkaši, pišu “Novosti”.

  “Divčibare sada imaju realnu šansu da ožive i grad će dati svoj doprinos kroz infrastrukturu”, kaže tim povodom zamenik gradonačelnika Dragan Jeremić.

  “Prodaja kampa je posao koji traje već tri godine i započet je pregovorima sa HTD-om Vujić. Ti pregovori su propali, a kompanija Vujić nije našla za shodno da prihvati ponudu Teodosića da budu baza za njegov kamp. Oni su tada odlučili da iskoriste šansu na Srebrnom jezeru i investirali su tamo. Uvidom u plan regulacije shvatili smo nakon toga da gradnja nije ni bila moguća. Tamo smo na gradskim parcelama mogli da pravimo samo parkove”, objašnjava Jeremić početke pregovora za Novosti.

  Kako kaže, ponovo se ušlo u pregovore sa braćom Teodosić da dođu na Divčibare,a  sada je ugovor doveden do kraja i ušli su u kupovinu za 206.000 evra.

  Na mestu sadašnjeg kampa biće izgrađen hotel sa minimum 80 soba, sa kongresnom salom, fitnes centrom, bazenom, restoranom, kafeom, prodavnicom i ekonomskim i programskim sadržajima.

  Izvor: Novosti

  Foto: Beta/AP

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE