Telenor najbolja mobilna mreža u Srbiji – RATEL potvrdio

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Telenor najbolja mobilna mreža u Srbiji – RATEL potvrdio

  Telenor ima najbolju mobilnu mrežu u Srbiji, najbolju 4G mrežu, najbolju 3G mrežu, najkvalitetnije internet iskustvo (web browsing) i najviši kvalitet govornog servisa potvrđuje drugo nezavisno RATEL-ovo merenje kvaliteta mobilnih mreža u Srbiji, 2018.

  “Telenor ima najbolji ukupan rezultat u benchmarking kampanji sprovedenoj 2018. godine”, navodi se u RATEL-ovom merenju Mobilne mreže u Srbiji (2018 Benchmark).

  Prema RATEL-u, izmeren je najviši nivo 4G signala u zemlji, što omogućava široku pokrivenost stanovništva i pouzdanu internet konekciju. To je još jedan od pokazatelja da Telenor ima najkvalitetniju pokrivenost 4G signalom i u zatvorenom prostoru.

  Najbolja pokrivenost 3G signalom

  Telenor ima najveći udeo merenja sa odličnim nivoom 3G signala, kažu u RATEL-ovom merenju. Zajedno sa 4G-om, čini nas najvećom mobilnom mrežom u zemlji.

  Takođe, Telenorov govorni servis je izmeren kao najkvalitetniji što potvrđuju najviši procenat uspešnosti realizovanih poziva i najviši kvalitet govornog signala u velikim i malim gradovima.

  Ovi rezultati su još jedan dokaz da Telenor ima pouzdanu i kvalitetnu mrežu koja svake godine raste i unapređuje se u pravcu zahtevnih korisničkih potreba.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo: Rade Ilić

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE