Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Tek se TRAŽI neko ko će Zrenjanincima konačno isporučiti ČISTU VODU

  Premijerka Ana Brnabić kaže da se traži partner koji će biti u mogućnosti da Zrenjanincima isporučuje čistu vodu, kao i da će ove ili sledeće sedmice biti urađena tehnička analiza koja će pokazati šta je sve potrebno investirati u već izgrađenu fabriku.

  Aana Brnabić je na pitanje novinara kako će Vlada pomoći da Zrenjaninci dobiju pijaću vodu, pošto je raskinut ugovor sa fabrikom vode u tom gradu, rekla da je Erste banka, koja je kreditirala taj posao, raskinula ugovor sa kompanijom koja je snabdevala Zrenjanin čistom vodom, jer nisu uspeli da isporuče vodu u skladu sa ugovorom i aneksom ugovora koji je urađen da bi se dalo nešto više vremena za isporuku vode.

  „Sada se traži sledeći partner koji će biti u mogućnosti da Zrenjanincima isporuči čistu vodu i radi se tehnička analiza šta je potrebno investirati u tu izgrađenu fabriku, da li od strane nekog drugog privatnog partnera ili grada Zrenjanina uz podršku države, jer oni ta sredstva nemaju, da se ta izgrađena fabrika podigne i dodatno investira da bi se isporučila voda Zrenjincima“, rekla je Brnabićeva na otvaranju Zapadnobalkanskog železničkog samita na stanici Prokop.

  Kako je rekla, tehnička analiza se sprovodi ove ili sledeće nedelje i onda će se znati šta su dalji koraci.

  „Pratimo svaki dan šta se dešava tamo i ne odustajemo od toga da Zrenjanincima isporučujemo dobru i čistu pijaću vodu i da idemo na onu zabranu upotrebe vode. Radimo na tome i u Kikindi i još nekim gradovima u Vojvodini i važno je što ćemo rešiti višedecenijski problem“, navela je Brnabićeva.

  Izvor: Agencije, Tanjug

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE