Tehnomanija: Otkrivamo vam nova iskustva već 20 godina!

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Tehnomanija: Otkrivamo vam nova iskustva već 20 godina!

  Za 20 godina mnogo toga se promenilo – naše navike, komunikacija, deljenje iskustava, otkrivanje sveta, putovanja, igranja… život. Naš pogled na svet i iskustvo oblikovani su tehnologijom uz koju smo odrastali.

  Tehnologija više nije samo alat ili predmet koji koristimo, već sa njom živimo u nekoj vrsti simbioze. Danas, tehnologija dobija personalni karakter i sa njom imamo ličniji odnos više nego ikada pre. Sve je veći broj pametnih uređaja, sa kojima možemo da ostvarimo pravu interakciju.

  Mobilni telefon, televizor, laptop, slušalice, tablet, frižider, veš mašina, fen, pegla ili toster samo su neki od uređaja bez kojih gotovo da ne možemo da zamislimo naš život.

  Tehnomanija je kompanija koja već 20 godina razume koliko nam znače uređaji koje koristimo i koliko se na njih oslanjamo. Postali su naši saradnici, sa njima se igramo, učimo, radimo i otkrivamo svet! Već 20 godina, Tehnomanija nas spaja sa novim mogućnostima i inovacijama. Tehnomanija više nije samo mesto gde se kupuje tehnika, već mesto koje vam otkriva NOVA ISKUSTVA. I zato – slavimo 20!

  Povodom velikog jubileja, Tehnomanija je pripremila inovativnu digitalnu aktivaciju. Do 20. aprila svakog dana 20 vrednih nagrada čeka one koji budu dovoljno vešti i uporni da pronađu sakrivene poklone na mapi grada. Laptopovi, televizori, uređaji bele tehike i malih kućnih aparata samo su neki od mnogobrojnih poklona koji će ulepšati domove srećnih dobitnika. Nagradni fond rođendanske aktivacije je preko 1 000 000 dinara.

  Pregledaj sliku leta iznad grada jer te čeka nagrada!

  Izvor: BIZLife

  Foto: Youtube screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE