Tehnomanija nagrađena QUDAL priznanjem najvišeg kvaliteta

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Tehnomanija nagrađena QUDAL priznanjem najvišeg kvaliteta

  Tehnomanija, društvo za trgovinu tehnikom i elektronskim uređajima, je u najnovijem istraživanju QUDAL – QUality meDAL MILLENNIALS 2018/2019 sprovedeno tokom juna 2018. godine na tržištu Srbije proglašena kompanijom najvišeg ranga kvaliteta iz čak dve oblasti:

  • Lanac trgovine belom tehnikom i aparatima za domaćinstvo
  • Lanac trgovina high tech opremom

  Švajcarski sertifikatski program Qudal na tržištu pronalazi i nagrađuje one koje, prema mišljenju potrošača, nude najveći nivo kvaliteta.

  Istraživanje je rađeno na uzorku od 1200 ispitanika, uzrasta 18-37 godina i obuhvaćena su oba pola, muškarci i žene, istraživanje je obuhvatilo teritoriju cele Srbije, a ne samo određenu regiju ili grad.

  • Millennials generacija danas je najveća generacija na svetu i samim time čini najveću potrošačku grupu današnjice.
  • Millennialsi se nalaze u godinama kada njihova potrošnja raste, dok se potrošnja njihovih roditelja pripadnika Baby Boomers generacije smanjuje, odnosno ima silaznu putanju kako se smanjuje njihov radni vek.

  Samim tim značaj Millennials generacije kao potrošača raste te oni diktiraju dugoročni razvoj i rast kompanija.

  • Njihove potrošačke navike, načini kupovine, preferencije razlikuju se od prethodnih generacija te su oni danas ti koji su inovatori te koji utiču na kupovne obrasce ponašanja drugih.
  • Millennialsi su mladi potrošači i profesionalci koji neizbežno nose visoku životnu vrednost. Nalaze se u životnoj fazi u kojoj se još uvek grade stavovi o proizvodima i uslugama te se na njih još uvek može uticati.

   „Svojim kupcima nastojimo uvek ponuditi više od prodaje aparata, mi potrošaču dajemo obećanje da će, osim proizvoda i usluga, dobiti kvalitet i pouzdanost. Kroz svoje prodajne kanale maloprodaje, veleprodaje, online prodaje, servisa i reciklaže kreiramo poslovni sistem, čiji kvalitet su i na ovaj način prepoznali potrošači, srdačno im se zahvaljujući za dobijeno priznanje. Ovo je za nas velika čast, ali istovremeno i obaveza da nastavimo usavršavati naše usluge kako bi opravdali poverenje kupaca te im i u budućnosti omogućili jednostavnu, sigurnu i kvalitetnu kupovinu tehnike“ rekao je direktor marketinga Lovro Vučković.

  Od same kupovine preko portala tehnomanija.rs ili putem drugih kanala, preko efikasne isporuke kupljenih proizvoda, sve do priključenja i puštanja u rad kupljenih aparata, besplatne zamene, kupovine na rate i obučenih call centar agenata, Tehnomanija nastoji i težiće ka tome da kupac u svakom trenutku bude u centaru svih navedenih aktivnosti.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE