Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Takmičenje u rešavanju poslovne studije slučaja High School Case Competition

  U periodu od 1. do 12. decembra, u onlajn formatu, održaće se High School Case Competiton, takmičenje u rešavanju poslovne studije slučaja namenjeno srednjoškolcima. Iza ovog projekta, u saradnji sa Fakultetom organizacionih nauka, stoji najveća sudentska menadžment konsalting organizacija u regionu, Case Study Club.

  High School Case Competition se po prvi put ove godine širi po celoj Srbiji

  Više od 300 srednjoškolaca iz cele Srbije, podeljeni u timove, imaće priliku da rešavaju realan poslovni problem, zadat od strane kompanije koja podržava projekat. Svečano otvaranje projekta i predstavljanje studije slučaja održaće se 1. decembra, nakon čega će uslediti radionice edukativnog karaktera, gde će učesnici steći znanja i veštine potrebne za rešavanje zadatog problema. Svoje ideje i rešenja prezentovaće 8. decembra pred stručnim žirijem, a timovi koji se budu plasirali u finale imaće mogućnost konsultacija sa mentorima kako bi unapredili dalji rad. Finalno izlaganje najboljih timova i proglašenje pobednika održaće se 12. decembra. Ove godine zbog situacije sa pandemijom, celo takmičenje će se održati onlajn.

  Cilj takmičenja je da se učenicima srednjih škola približi koncept poslovanja, donošenja odluka i rešavanja problema kroz primer iz prakse.

  Tom prilikom steći će veštine korisne za budućnost, primenljive u svim sferama poslovanja, kao i mnoga poznanstva. Studentska organizacija Case Study Club poznata je po uspesima svojih članova na lokalnim, regionalnim i svetskim takmičenjima u rešavanju poslovne studije slučaja, a kroz projekat High School Case Competiton omogućava i srednjoškolcima da se u tome oprobaju.

  Partner ovogodišnjeg takmičenja je kompanija Jaffa sa brendom Toto.

  Pozivamo sve zainteresovane da se prijave i naprave svoje prve korake u svetu biznisa!

  Više informacija, kao i prijavu za takmičenje možete pronaći na našim stranicama na Facebook-u i Instagram-u, kao i na zvaničnom sajtu Case Study Club-a.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE