Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Zoran Radojičić

  „Svetski gradovi se UGLEDAJU na organizaciju vakcinacije u Beogradu“

  Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je da je prethodne nedelje Beograd prešao pedeset odsto vakcinisanih, kao i da se svetski gradovi ugledaju na organizaciju vakcinacije u prestonici Srbije.

  „Kada je reč o vakcinaciji, ponosni smo na naš uspeh ne samo u poređenju sa gradovima u Srbiji već i u celom svetu. Gradske uprave mnogih svetskih gradova su pohvalile organizaciju vakcinisanja građana Beograda, kako smo uspeli da ih motivišemo i postignemo rezultate. Pre svega, uspeli smo jer se predsednik Aleksandar Vučić na vreme pozicionirao kada je bilo važno krenuti u nabavku vakcina“, rekao je Radojičić.

  On je za TV Kurir istakao da kada se uđe u mirniji period poput ovog tokom leta, opada motivacija za vakcinaciju, a posebno kod mladih koji smatraju da im se bolest neće desiti.

  „Moramo i dalje da objašnjavamo mladim ljudima i da im skrećemo pažnju posebno na značaj vakcinacije i daljeg poštovanja mera. Trudim se da kao lekar razjasnim dileme ljudima, ukoliko one postoje… Sve više ljudi posećuje klubove i restorane, što je u redu, s obzirom na činjenicu da skoro 14 meseci nisu mogli da se druže i žive kao ranije. Sada ulaze u period opuštanja i bilo bi lakše ukoliko su vakcinisani“, rekao je gradonačelnik Beograda i dodao da radnici komunalnih službi zaslužuju posebnu pažnju i pohvale jer vredno rade i sada kada su visoke temperature, kao što su i u vreme korone.

  Sve informacije o koronavirusu možete pronaći u posebnoj rubrici na našem sajtu COVID-19. 

  Izvor: BIZLife

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE