Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Susret članova SAM i Francuske poslovne delegacije MEDEF

  Srpska asocijacija menadžera (SAM) ugostila je francusku poslovnu delegaciju MEDEF, u svojim prostorijama, gde je održan sastanak sa ciljem poslovne saradnje i povezivanja između srpskih i francuskih kompanija.

  Prisutne je pozdravila Jelena Bulatović, izvršna direktorka SAM-a, nakon koje im se obratio i Christophe Petit, predsedavajući Francusko-srpskog poslovnog saveta MEDEF.

  Dejan Ranđić

  Sastanku je prisustvovalo 20 članova SAM-a, predstavnika kompanija iz različitih industrija, poput transporta, mašinske i elektro industrije, telekomunikacije, prava, zaštite životne sredine, kao i partneri za vodu i otpad. Sastanku su prisustvovali i članovi Upravnog odbora SAMa, Dejan Ranđić (DNA Communications i ICT Hub) i Nebojša Mandić (Intereuropa logističke usluge Beograd).

  “Veliko mi je zadovoljstvo što smo francusku poslovnu delegaciju dočekali danas u SAM-u. Ovo je treći put da se naši članovi i predstavnici MEDEF-a sastaju, nakon bilateralnih susreta 2013. i 2018. godine i drago mi je da se saradnja nastavlja. Uz više od 20 članova SAM-a, koji dolaze iz odabranih delatnosti, današnji skup bio je veoma produktivan za obe organizacije, koje razmenjuju poslovne perspektive i zajednički stvaraju platformu za potencijalna nova partnerstva.” rekla je Jelena Bulatović, izvršna direktorka Srpske asocijacije menadžera.

  Članovi SAMa

  Prisutnima se obratio i Christophe Petit, visoki predstavnik poslovne delegacije iz Francuske, koji je istakao svoje zadovoljstvo zbog posete Srbiji i prilike da razgovara sa državnim zvaničnicima, ali i predstavnicima srpske poslovne zajednice.

  “Veoma smo zadovoljni našom posetom Srbiji. Susreli smo se sa visokim zvaničnicima Vlade Srbije sa kojima smo diskutovali o francuskim investicijama u Srbiji. Takođe, veoma mi je drago da smo imali priliku da se upoznamo sa srpskim kompanijama i razgovaramo o perspektivama saradnje u budućnosti, s obzirom na broj projekata u Srbiji koji su nam vrlo važni. Nadamo se da će se naša saradnja nastaviti i u narednom periodu“ rekao je Christophe Petit.

  Nebojša Mandić i predstavnik delegacije

  Velike investicije u Srbiji

  Brojne francuske kompanije imaju velike investicije u Srbiji i deo su najvećih projekata, poput beogradskog metroa, aerodroma “Nikola Tesla”, izgradnje postrojenja za preradu otpada u Vinči, zbog čega je posebno istaknut potencijal za intenzivniju saradnju.

  “Srbija je postigla odlične rezultate i zato nam je fokus na tome kako da još više razvijemo saradnju i nastavimo da ulažemo. Uveren sam da će razgovori sa privrednicima u okviru ove posete biti veoma produktivni, da doprinesemo što boljoj zajedničkoj budućnosti.” dodao je Christophe Petit, predsedavajući Francusko-srpskog poslovnog saveta MEDEF.

  Christophe Petit

  Srpska asocijacija menadžera nastavlja da ulaže u razvoj poslovnih odnosa, podršku domaće biznis zajednice, internacionalno umrežavanje i razvoj poslovnih odnosa van granica naše zemlje.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE