Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Stefanović: Savamala? Biće rešeno

  Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je danas da će slučaj rušenja objekata u beogradskom kvartu Savamala bez dileme biti rešen.

  „Ovaj slučaj biće rešen, nema dileme“, rekao je Stefanović na sednici Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Skupštine Srbije odgovarajući na pitanje poslanika Demokratske stranke Balše Božovića o slučaju „Savamala“.

  Stefanović je rekao da pošto je istraga u toku ne može ništa više da kaže.

  „Sektor unutrašnje kontrole je započeo prikupljanje određenih informacija i on je dostavio tužilaštvu izveštaj o propustima u radu policije. Mi ne možemo ništa više od toga da vam kažemo zato što je istraga u toku“, rekao je Stefanović.

  On je naveo da će tužilaštvo definisati ko je uradio, i kakav propust, i da li je kod nekog bilo propusta, a kod nekog nije.

  Stefanović odboru danas podnosi izveštaj o radu MUP-a. Sednica odbora počela je u podne i još traje.

  U noći između 24. i 25. aprila 2016. godine osobe maskirane fantomkama bagerima su porušile objekte u Hercegovačkoj ulici, odmah pored gradilišta budućeg naselja „Beograd na vodi“. Građani su te noći pozivali policiju i prijavljivali da ih te osobe maltretiraju, vezuju, ispituju i oduzimaju lične stvari, ali policija nije reagovala, već ih je upućivala na Komunalnu policiju.

  Izvor: Beta

  Foto: MUP Srbije

  What's your reaction?

  Komentari

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE