Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Stefani Marunović: Šta nas čeka u 2022.?

  Posle skoro dve godine života i rada u kovid uslovima, medijska kuća BIZLife pitala je najuspešnije ljude iz biznisa u Srbiji – Šta naš čeka u 2022.?

  CEO kompanije TradeWin24 Stefani Marunović ovako je odgovorila:

  U 2022. očekujemo da će se nastaviti trend povećanog interesovanja domaćih investitora za ulaganje na inostranim berzama, kao i težnja za što kvalitetnijom edukacijom u ovoj oblasti. Naime, u poslednjih nekoliko godina, ulagači vide berzu kao jednu od isplativijih opcija za plasman svog novca. Postoji nekoliko razloga za to.

  Prvi je svakako manjak investicionih alternativa na našim prostorima. Drugi razlog je rezultat kombinacije izuzetno niske kamatne stope na štednju i sve prisutnije inflacije. Ovo znači da se vremenom smanjuje kupovna moć novca koji se drži na računima banaka. Shodno tome, sve je više onih koji višak likvidnih sredstava ulažu u akcije i/ili kriptovalute, a sa ciljem očuvanja i uvećanja vrednosti svog kapitala.

  Očekujemo da će se ovaj trend nastaviti i u 2022., naročito kada je reč o akcijama tehnoloških kompanija kao i vodećim kripto projektima. Želimo Vam da u narednoj godini sačuvate i uvećate vrednost svog novca. Investirajte pametno! Srećna Nova 2022.! Vaš TradeWin24

  Izvor: BIZLife

  Foto: TradeWin24

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE