Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Šta su teme najvećeg ICT biznis događaja u Srbiji, Sinergije 21?

  Najveći godišnji ICT i biznis događaj u Srbiji, Sinergija 21, će se održati 1. i 2. decembra, 2021. godine u online formatu, dok će pristup sadržajima biti potpuno besplatan.

  Ovogodišnja digitalna Sinergija baviće se najaktuelnijim temama iz Biznis&IT domena, a učesnici Sinergije će moći da prate dinamične diskusije, korisna predavanja, kao i uspešne studije slučaja. Svi zainteresovani se mogu registrovati ovde.

  Sinergija 21 otkriće trendove bliske budućnosti, kakve nas to promene čekaju i čime raspolažemo kako bismo pravovremeno pripremili svoje organizacije za doba post-mobilne komunikacije i post-Cloud doba. Direktor kompanije Microsoft Srbija, Milan Gospić će uz osvrt na ova ključna obeležja nove ere digitalizacije otvoriti važna pitanja potencijala Srbije kao “Digital Hotspot” središta u regionu i IT industrije Srbije kao glavnog pokretača ove ideje.Kako se ova vizija menja i sazreva, otkriće Dejan Cvetković, Chief Technology Officer u Microsoft razvojnom centru u Srbiji koji ima i fantastične novosti za publiku Sinergije.

  Mihailo Jovanović, direktor Kancelarije za informacione tehnologije i elektronsku upravu, predstaviće detalje o Data centru u Kragujevcu, temelju savremenog upravljanja podacima i elektronske usluge u hibridnom načinu rada za građane u okviru „Pametne Srbije“.

  Na pitanja kako se u eri promena menjamo na bolje, gde je mesto Srbije u regionalnim okvirima, šta možemo da naučimo od najbližeg okruženja, a šta okruženje od nas, odgovoriće Alfredo Giannattasio, v.d. generalnog direktora Microsofta za region od 24 zemlje kome pripada i Srbija.

  Novi svet rada i poslovanja je hibridan i čitav svet se takmiči u rešavanju pratećih izazova. O tome kakvi su nam koncepti i alati na raspolaganju govoriće Jugoslav Pirić iz Microsofta.

  Koji su aduti Srbije kao Digitalnog Hotspota potvrđeni u praksi, svoja iskustva i dugoročne koristi od uspešno realizovanih projekata digitalizacije u kompanijama Delhaize Srbija, Nelt i Stada GIS, podeliće rukovodioci i eksperti ovih kompanija, kao i partnera uključenih u projekte.

  Biznis segment ovogodišnje Sinergije donosi i panel diskusiju na temu Startup-ambicije u domenu veštačke inteligencije. Zašto Srbiji nedostaju Unicorni kojih u okruženju već ima, kakav je pogled Venture fondova na AI i koja je uloga državnog AI Instituta – obrazložiće Davor Sakač, TS Venture Fond; Dubravko Ćulibrk, Institut za veštačku inteligenciju; Vladimir Banić, Informatika i Marko Marjanović, Microsoft.

  Sve informacije o samoj konferenciji i besplatnoj registraciji na https://sinergija.live/

  Izvor: BIZLife

  Foto: Sinergija

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE