Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Šta nam donose novi Samsung pametni satovi i slušalice

  Samsung je nastavio s uvođenjem inovacija u svoje pametne uređaje, a najnoviji modeli pametnih satova Galaxy Watch5 i Watch5 Pro te bežičnih slušalica Galaxy Buds2 Pro donose zanimljiva i korisna unapređenja, prateći naše navike i odgovarajući na naše potrebe.

  Nedavno globalno predstavljena nova serija satova oblikuje navike zdravlja i dobrobiti sa još snažnijim mogućnostima, a najnoviji dodatak ovoj liniji, model Galaxy Watch5 Pro privlači najviše pažnje.

  Satovi koji prate vaše zdravlje

  Najizdržljivi i najkompletniji Samsung sat dosad idealan je za entuzijaste koji mnogo vremena provode na otvorenom, bilo da šetaju, planinare ili voze bicikl. Izrađen je od vrhunskih materijala, među kojima je i pobošljani safirni kristal, što ga čini otpornim na habanje.

  Njegov sportski kaiš ima elegantan dizajn, ali je osmišljen tako da izdržljivost nikada ne dođe u pitanje. Baterija ovog modela je najveća od svih Galaxy satova, čak 60 odsto veća od prethodne generacije, a ima i GPX, kao i opciju Route Workout na aplikaciji Samsung Health. S njim možete preuzeti pešačke i biciklističke rute dok se pripremate za novu trku, a njegova uputstva za skretanje vam omogućavaju da pogled držite na stazi, a ne na karti.

  Galaxy Watch5 serija nastavlja još preciznije da prati parametre našeg zdravlja, a moćni BioActive senzor radi u kombinaciji sa drugim senzorima, među kojima je i temperaturni. Dizajniran za svakodnevne pobede, Galaxy Watch5 nudi sveobuhvatno end-to-end iskustvo koje nadilazi fitness aktivnosti i uključuje procese nakon vežbanja, odmora i oporavka.

  Dok pruža presek zdravstvenog stanja korisnika, prati i otkucaje srca nakon intenzivnog vežanja, ali i daje preporuke o potrošnji vode na osnovu znojenja te prati kvalitet sna, hrkanje i nivo kiseonika u krvi. Međutim, nijedna od ovih opcija nije namenjena za otkrivanje, dijagnostiku, lečenje, praćenje ili upravljanje bilo kojim zdravstvenim stanjem ili bolešću. Nijedna informacija dobijena sa uređaja ili u okviru aplikacije koja se odnosi na zdravlje ne sme se smatrati medicinskim savetom, već predstavlja samo lični uvid u stanje tela, koje vam prikazuje vaš „lični trener“ sa ruke.

  Na istom Unpacked događaju Samsung je predstavio i nove bežične slušalice koje pružaju vrhunski Hi-Fi zvuk i besprekornu povezanost. Galaxy Buds2 Pro su dizajnirane tako da se prilagode svakom životnom stilu i donose sasvim novo audio iskustvo.

  Vrhunski zvuk svuda oko vas

  Ljubitelje muzike će svakako impresionirati novi način da dožive svoje omiljene albume. Uz superiorni Hi-Fi 24bit Audio, koji nudi izuzetno dinamičan raspon, osetiće te se povezaniji sa sadržajem koji slušate sa kristalno čistom rezolucijom zvuka. S njima ćete čuti čak i najtiše melodije i najnijansiranije harmonije.

  Uz to, inteligentni 360 Audio, zahvaljujući punom surround zvuku, omogućava da doživite omiljeni koncert s YouTube-a kao da ste usred publike. Kompantni dizajn novih Galaxy Buds2 Pro slušalica je 15 posto manji od prethodnog modela, a ima poboljšan dizajn i otvore za ventilaciju zahvaljujući kojima vazduh efikasnije prolazi kroz slušalice, ali se to ne odražava na jasnoću zvuka koji slušate. Sve ovo namijenjeno je najvećoj mogućoj udobnosti dok uranjate u svoje omiljene melodije ili vodite važan razgovor.

  Da biste ostali povezani i fokusirani, tu je moćni ANC sistem za aktivno poništavanje buke, a sa tri mikrofona visokog SNR (odnos signal-šum), Galaxy Buds2 Pro prate i eliminišu više spoljnih zvukova — čak i meke zvuke poput vetra. Nove Samsung slušalice nisu pogodne samo za slušanje muzike, već su i besprekorno rešenje za poslovne ljude i studente kojima je potrebna maksimalna koncentracija. Poboljšanja od 40% u odnosu na prethodni model osiguravaju da čujete samo ono što želite, a istovremeno poništava nepotrebnu buku.

  Kada treba hitno da se javite na telefonski poziv, Buds2 Pro se neprimetno prebacuju na audio vezu vašeg telefona na samo jedan dodir prstom. Njegova opcija Auto Swithc pruža jednostavnu tranziciju s jednog sadržaja na drugi.

  Više o uređajima možete naći na linovima: https://www.samsung.com/rs/watches/galaxy-watch/galaxy-watch5 i https://www.samsung.com/rs/audio-sound/galaxy-buds/galaxy-buds2-pro

  Izvor: BIZLife

  Foto: Samsung

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE