Šta kaže predsednik o slučaju "Palma"?

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Šta kaže predsednik o slučaju “Palma”?

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da dosad nije želeo da se izjašnjava o optužbama za seksualno zlostavljanje i podvođenje žena, koje je protiv Dragana Markovića Palme iznela potpredsednica SSP-a Marinika Tepić, jer smatra da to nije posao za političare, već za nadležne organe i institucije.

  Vučić je u Dnevniku RTS-a rekao da su protiv Markovića iznesene suviše teške optužbe kao i da je lider Jedinstvene Srbije u pravu kada kaže da će ili on ili onaj ko je te optužbe izneo, morati da završi u zatvoru.

  “Kad god vidim da se političari umešaju kao u slučaju Dragana Markovića, utroba mi se okrene, jer ti političari su lagali za milion drugih stvari i ništa im ne verujem i zato bih želeo da se time bave nadležni organi“, kazao je Vučić i poručio da će policija saslušati sve – od Markovića do Tepić, kako bi se utvrdile sve činjenice.

  Kako je naveo Vučić, ako se pokaže da je istina, biće jezivo, ali ako se pokaže obrnuto, biće još jezivije.

  “Ovo više nije politika, jer ako se pokaže da je istina, biće jezivo, ali ako se pokaže da nije istina, biće još jezivije. Šta će, izvinite, da radi Marković, šta će da objašnjava svojoj deci, svojim unucima”, upitao je Vučić.

  IZJAVA DANA: Da li je SNS pustio Palmu niz vodu?

  Istakao je i da će prema njemu osećati najveći prezir ako je istina, ali se pita ko će mu vratiti život ako je laž.

  Dodao je i da je četiri puta bio Markovićev gost u Jagodini, i da mu nikada niko nije dovodio devojke ili žene. Dodao je, međutim, da ne može da garantuje da se ništa nije dešavalo, jer „ne viri u tuđe postelje“, i uvek se kratko zadrži i ode.

  Izvor: BIZlife

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE