Šta donosi novi model Samsung Bespoke Jet™ usisivača?

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Šta donosi novi model Samsung Bespoke Jet™ usisivača?

  Kompanija Samsung Electronics najavila je lansiranje Bespoke Jet™ bežičnog usisivača s All-in-One Clean Station™ postoljem koje pruža higijensko čišćenje uz višeslojni sistem filtracije od 99,999 posto.

  Bespoke Jet™ sadrži priključnu stanicu koja puni uređaj i automatski prazni posudu za prašinu, a osim toga lakši je od svog prethodnika i opremljen  je unapređenim digitalnim inverterskim motorom, za još snažnije čišćenje.

  Bespoke Jet™ dobitnik je priznanja na prošlogodišnjem CES Innovation Awards 2021.

  “Čistoća i zdravlje su brojnim korisnicima širom sveta sada na prvom mestu, stoga smo želeli da stvorimo proizvod koji pruža praktičnije i moćnije funkcije kako bi svoje domove održavali besprekorno čistim i urednim. Samsung Bespoke Jet™ ne samo da pruža snagu i performanse potrebne za održavanje čistoće podova, već se njegov fenomenalan dizajn može neprimetno uklopiti u bilo koju prostoriju i stil enterijera,“ rekla je Hyesoon Yang, Izvršna potpredsednica i direktorka korisničkog iskustva poslovanja s digitalnim uređajima u kompaniji Samsung Electronics.

  Higijenske performanse čišćenja

  Bespoke Jet™ donosi All-in-One Clean Station™ postolje koje korisnicima, tokom samog čišćenja, osigurava higijenu u prostoriji.

  Kada je priključen, All-in-One Clean Station™ može automatski isprazniti svoju posudu za smeće bez ispuštanja sitnih čestica prašine, a sve zahvaljujući Air Pulse tehnologiji.

  Takođe, automatski puni Bespoke Jet™ usisivač u isto vreme.

  Štapni usisivač sadrži i višeslojni sistem filtracije što omogućuje ispuštanje samo čistog vazduha i stvaranja zdravog okruženja. Kako se vazduh usisava, glavni ciklon odvaja velike čestice prašine, koje se zatim skupljaju u metalni mrežasti filter.

  Mikrofilter zatim hvata sitne čestice prašine, a na kraju filter za finu prašinu zadržava mikro prašinu[1] koja lako može pobeći. Svi delovi i filteri su perivi, tako da se mogu održavati higijenski čistim.

  Snažno čišćenje u laganom dizajnu

  Bilo da se koristi na tvrdim podovima ili tepisima, Bespoke Jet™ pruža efikasno čišćenje i stvara do 210 W usisne snage, a sve zahvaljujući Samsung digitalnom inverterskom motoru koji je 47 posto lakši od motora Jet 90 usisivača.

  Uz Jet Cyclone sistem filtracije, korisnik može uživati u čistijem vazduhu i moćnoj usisnoj snazi. Sadrži visoko efikasnu, multiciklonsku strukturu čime stvara optimalni put vazduha za smanjenje otpora vazduha i minimalan gubitak usisavanja prljavštine, a sve kako bi se higijenski zarobile sitne i za zdravlje štetne čestice prašine.

  Telo Bespoke Jet™ usisavača teži samo 1,44 kilograma, što je dovoljno lagano za manevrisanje i čišćenje cele kuće i različitih površina poput nameštaja za sedenje, stolova, ormara, roletni na prozorima, stepenica pa čak i onih teško dostupnih mesta ispod kućnih uređaja.

  Jednostavno i praktično čišćenje

  Bespoke Jet™ ima praktičan LCD digitalni ekran sa podrškom za 28 jezika koji korisnicima daje sve potrebne informacije, uključujući i postavke za nivoe usisavanja kao i preostalo vreme baterije. Takođe pruža informacije o svim problemima- začepljenje, zaglavljeni predmeti u četkici ili nedostajući filteri, te daje uputstva koja će pomoći u rešavanju problema.

  Uprkos svojim funkcijama visokih specifikacija, Bespoke Jet™ sadrži bateriju velikog kapaciteta.

  Može raditi do sat vremena, a kada to vreme istekne, korisnik može jednostavno zameniti rezervnu bateriju kako bi produžilo vreme čišćenja do dva sata.

  Pored toga, kako bi korisnici lakše očistili tvrde podove, Bespoke Jet™ dolazi s nadograđenim Spray Spinning Sweeper nastavkom.

  Ovaj nastavak sadrži dvostruke rotirajuće mokre jastučiće koji se rotiraju do 100 minuta te time pružaju stabilno i efikasno čišćenje tvrdih podova. Unapređeni Spray Spinning Sweeper ima tenk za vodu od 150 mililitara koji se lako održava, a time osigurava praktičnije korisničko iskustvo za ručno prskanje vode prilikom čišćenja.

  Dolazak Bespoke Jet™ usisavača otvara novo i moderno doba kućnih uređaja. Prihvatajući filozofiju već prepoznatljivog Bespoke brenda kompanije Samsung, elegantni Bespoke Jet™ bežični usisivač dizajniran je tako da se savršeno uklapa u svaki dom, a dostupan je u tri lepe boje- ponoćno plavoj, maglovito beloj i drveno zelenoj,  a svojim korisnicima omogućuje postavljanje usisavača u dnevni boravak bez narušavanja celokupnog dizajna enterijera.

  Više informacija može se naći na: Samsung.com.

   

  Izvor: BIZLife

  Foto: Samsung

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE