Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Srpski dani osiguranja 25. i 26. novembra: „Kovid-20 da li smo spremni“

  Pod sloganom „Tempora mutantur, nos et mutantur in ilis – Vremena se menjaju, menjamo se i mi” u hotelu Izvor u Aranđelovcu biće održani peti Srpski dani osiguranja.

  Na ovogodišnjoj konferenciji 25. i 26.novembra biće razgovora o tome koliko je pandemija izazvana korona virusom izmenila sektor osiguranja, šta je naučeno iz ove krize i da li su svi akteri spremni za narednu Kovid-20 krizu.

  Najvećem regionalnom skupu iz oblasti osiguranja, koje tradicionalno organizuje Udruženje osiguravača Srbije, prisustvovaće predstavnici osiguravajućih kuća, visoki državni zvaničnici kao i domaći i stručnjaci iz inostranstva.

  Nakon uvodnog govora Ivane Soković, predsednice UO Udruženja osiguravača Srbije, prisustnima će se obratiti i guvernerka Jorgovanka Tabaković koja će svečano otvoriti konferenciju. Prvog dana konferencije biće razgovora i o razvoju potencijala i sinergije tržišta osiguranja i tržišta kapitala, kao i koliko je Pošta Srbije kanal za generisanje rasta tržišta osiguranja.

  Na okruglom stolu na temu „Kovid–20 da li smo spremni“ učešće su potvrdili i profesori sa Ekonomskog i Pravnog fakulteta, kao i profesor sa prestižnog univerziteta Leuven u Belgiji.

  Drugi dan konferencije otvoriće ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, koji će istaći značaj saradnje MUP-a i osiguračava, a nakog toga biće održan okrugli sto na temu koliko je zdravstveno osiguranje snaga i partner države. Na tom okruglom stolu učestvovaće ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić-Tepavčević, kao i predstavnici Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje, Asocijacije privatnih zdravstvenih ustanova i osiguravajućih društava.

  Na petim Srpskim danima osiguranja govoriće se i o saradnji UOS i Udruženja banaka Srbije, kao i o budućnosti životnih osiguranja nakon pandemije i finansijske krize, a pripremili smo i gosta iznenađenja.

  Izvor: BIZLife

  Foto: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE