Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Srpska naučnica o Fajzer vakcini: Toliko prirodna da možete bakin kolač od nje da napravite

  Srpska naučnica Isidora Stanković, koja radi u SAD, na osnovu informacija za zdravstvene radnike britanske Regulatorne agencije za lekove i medicinska sredstva (MHRA) otkrila je šta se zapravo nalazi u vakcini Fajzera i Bionteka.

  Podsetimo, Velika Britanija je prva zemlja u svetu koja je odobrila vakcinu protiv koronavirusa kompanija Fajzer i Biontek. Britanski regulator je naveo da je vakcina, koje je efikasno oko 95 odsto u borbi protiv kovida, bezbedna za upotrebu.

  „Reših da iskoristim svoju diplomu biohemije i otkrijem šta je zaista u Pfizer RNK vakcini“, navela je Stanković a mi vam njenu analizu prenosimo u potpunosti.

  BNT162b2 iRNK – modifikovani RNK spajk (S) proteina koronavirusa, ovde pod nazivom BNT162b2.

  Polietilen glikol (PEG) – molekul koji se nalazi u brdo prirodnih proizvoda i milijardu lekova. Koristi se i u laksativima ili na primer da omekša sladoled (onaj na točenje). Ovde je u grupi masti.

  ALC-0315 = (4-hidroksibutil) azanedil)bis (heksan-6,1-dil)bis(2-heksildekanoat) ; ALC-0159 = 2-[(polietilen glikol)-2000]-N,N-ditetradecilacetamid ; 1,2-Distariol-sn-glicero-3-fosfoholin holesterol – OVO SU MASTI, prave lipidni mehur oko RNK molekula i tako ga štite od razgradnje.

  Kalcijum hlorid, kalcijum-dihidrogen-fosfat, natrijum hlorid, dinatrijum-hidrogen-fosfat-dihidrat – OVO SU SOLI, prave koncentraciju jona u mehuru povoljnom.

  Sukroza – ŠEĆER. Radi isto što i soli. Ako koncentracija šećera i soli nije optimalna RNK se lako razgrađuje.

  Dihidrogen monooksid – VODA. Rastvarač.

  Kako je navela Stanković, poruka priče je da nije sve što zvuči “opasno” jer smo bežali s časova hemije zaista i opasno.

  „Ova vakcina je toliko prirodna i organska da možete bakin kolač od nje da napravite“, zaključuje srpska naučnica.

  Sve informacije o koronavirusu možete pronaći u posebnoj rubrici na našem sajtu COVID-19.

  Zašto još nema LEKA ZA KORONU? Srpska naučnica iz Njujorka odgovara

  Srpska naučnica iz Njujorka o vesti da je Pfizerova vakcina efikasna 90%

  Da li je Srbija zaista NAJGORA NA SVETU po stopi zaražavanja od korone?

  Izvor: BIZLife

  Foto: Beta AP

  What's your reaction?

  Komentari

  • Ivica

   Isuse, kakva izjava jedne naučnice! Dok ozbiljni doktori upozoravaju na značajn broj anafilatičkih napada koji se desio nakon primanja vakcije u Engleskoj, ova se sprda sa tuđim zdravljem kako vakcina može u bakin kolač. Strašno neodgovorno jer kao naučnica sigurno zna da nema svako isti imuni odgovor.

  • Verica

   Koliko je platili da to izjavi? Dobila bonus na platu. Neka pravi ona bakin kolač i neka ga jede, mi nećemo. Nego nešto se ne sećam da bakin kolač ima nuspojave.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE