Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  sonja katanec

  Sonja Katanec nova generalna direktorka Teve za tržište Srbije i Crne Gore

  Sonja Katanec je za nova generalna direktorka farmaceutske kompanije Teva-Actavis za Srbiju i Crnu Goru, saopšteno je danas.

  Ona više od 20 godina obavlja neke od ključnih menadžerskih uloga u Tevi, jednoj od najvećih svetskih farmaceutskih kompanija i proizvođača generičkih lekova.Do sada je obavljala funkciju direktorke globalne prodaje lekova koji se izdaju bez recepta u kompaniji Teva Pharmaceuticals u Amsterdamu.

  „Imenovanje Sonje Katanec za direktorku Actavisa-Teve za Srbiju i Crnu Goru samo potvrđuje činjenicu da su briga o pacijentima, zdravstvenom sistemu i poslovanje uopšte na ovim tržištima od ključne važnosti za Tevu“, navodi se u kompanijskom saopštnju. Katanec je istakla da će Teva nastaviti da radi u interesu pacijenata u Srbiji i Crnoj Gori i da će obezbeđivati generičke lekove visokog kvaliteta po pristupačnim cenama kao i lekove najnovije generacije.

  „U skladu da našom novom globalnom strategijom okrenutoj rastu uverena sam da ćemo nastaviti da dovodimo nove terapije, posebno u području migrene i imunologije, te da ćemo kao uspešna organizacija biti spremni da odgovorimo na zahteve tržišta Srbije i Crne Gore“, rekla je ona.

  Teva Pharmaceutical Industries posluje na 60 tržišta i ima oko 37.000 zaposlenih.

  Saznajte sve o dešavanjima u biznisu, budite u toku sa lifestyle temama. PRIJAVITE SE NA NAŠ NEWSLETTER. 

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE